Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Atitudinea reținută a Israelului la granița de Nord s-a încheiat | AO NEWS

Israelul „nu va permite întărirea pozițiilor militarilor iranieni împotriva noastră în Siria și nu vom tolera nicio încercare de a fi atacați de pe teritoriul sirian”, a declarat prim-ministrul Benjamin Netanyahu, în urma unei serii de atacuri aeriene ale Forțelor Aeriene Israeliene împotriva armatei siriene a Forței Quds, lovituri ce au avut loc zilele trecute, informează TPS.

Atacurile au avariat depozite, sedii și complexe militare, precum și baterii de rachete sol-aer. Atacurile au avut loc la câteva ore după ce IDF a declarat că a descoperit o serie de dispozitive explozive improvizate lângă partea israeliană a Liniei Alpha, în sudul Golanului.

"Oricine încearcă să ne atace va suporta consecințele", a declarat Benjamin Netanyahu .

Amos Yadlin, fost general al Forțelor Aeriene Israeliene și fost șef al Direcției de Informații Militare a armatei a explicat că iranienii și organizația teroristă Hezbollah din Liban încearcă să stabilească o infrastructură militară în fața înălțimilor Golan.

Diplomația americană s-a implicat deplin în zonă în mod special între Iran si Israel ca o forță tampon, ținând pe cât posibil la distanță Iranul de Israel. O schimbare a administrației de la Casa Albă ar determina schimbarea politicii americane în zonă. Biden a declarat în mai multe rânduri că vrea să anuleze anumite acțiuni ale lui Trump. Toate acestea ar lăsa Israelul singur în fața agresiunii iraniene, fiind astfel nevoit să se apere singur, situație ce ar fi dezastuoasă pentru pacea din regiune.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.