Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Turul Auschwitz

Auschwitz_poza

Marsul pentru Viata

Data calatoriei: 28 Aprilie - 3 Mai 2011

Va oferim o excursie unica in Aprilie / Mai a acestui an, o calatorie in Polonia pentru a vizita Auchwitz, Fabrica lui Schindler din Cracovia si a lua parte la Marsul pentru Viata la Auschwitz, impreuna cu mii de evrei si crestini.

Excursia este organizata de Asociatia Crestinii pentru Israel in colaborare cu Shalom Ministries din Polonia, si va consta dintr-un grup internațional de persoane (cu varstele cuprinse intre 18-40 de ani) din Europa.

Puteti lua parte la aceasta excursie internationala unica si sa experimentati lucrui pe care niciodata nu le veti uita.

Costul excursiei este de 325Euro pentru 6 zile (Nu este inclus drumul pana la/ de la Cracovia). Plata trebuie facuta in avans. Inregistrarea se efectueaza in momentul inregistrarii platii.

Inscrierile se pot face online: www.c4israel.org/c4i/auschwitz_tour sau prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Asigurati-va ca va inregistrati in timp, exista doar 30 de locuri disponibile.

Mai multe informatii aici!

afis

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.