Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Ajuta supravietuitorii Holocaustului din Israel

European_coalitionPentru liderii crestini din Europa

Duminica 30 Ianuarie ajuta supravietuitorii Holocaustului din Israel!

Am comemorat victimele Holocaustului de-a lungul anilor in duminica cea mai apropiata de 27 ianuarie (Ziua Internationala a Holocaustului) impreuna cu bisericile si comunitatile religioase din Europa. Anul acesta dorim sa mergem cu un pas inainte.

Vrem sa solicitam bisericilor un cadou financiar supravietuitorilor Holocaustului din Israel.

Recent a fost descoperit ca pana astazi, 66 de ani dupa eliberarea din Auschwitz, inca mai sunt supravietuitori ai Holocaustului care traiesc in saracie. Aproape o treime din cei 200.000 de supravietuitori ai Holocaustului din Israel astazi traiesc in conditii de viata dificile. Acesitea sunt cei pe care dorim sa-i ajutam prin apelul nostru. Toti sunt deja la o varsta inaintata si multi dintre ei sufera de diferite boli. Pentru multi dintre ei anul 2011 poate fi ultimul an din viata lor.Pentru noi, ucenicii lui Isus Cristos din Europa, aceasta poate fi ultima noastra sansa sa-i ajutam in dragoste si compasiune. Va rugam sa ne ajutati sa le atingem inimile printr-un cadou de dragoste de la crestinii din Europa. Impreuna putem sa incheiem un capitol intunecat din istoria europeana pe o nota de rascumparare.

Va rugam sa trimiteti mai departe aceasta scrisoare pentru toti cei din reteaua dumneavoastra ca sa putem mobiliza cat mai multe biserici.

Nu uitati sa va luati timp sa va aminititi victimele Holocaustului duminica in 30 Ianuarie aratand videoul nostru de 10 minute sau discutand pe aceasta tema.

30 Ianuarie 2011 (Duminica Holocaustului) este punctul central al aceste initiative, dar va rugam sa raspanditi aceaasta informatie atat inainte cat si dupa aceasta data.

Va multumim pentru colaborarea dumneavoastra si in acest an,

Coalitia Europeana pentru Israel

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.