Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Atac terorist in Ierusalim soldat cu moartea unui bebelus de trei luni

Partidul Fatah laudă teroristul palestinian care a intrat cu mașina într-un grup de oameni din Ierusalim, omorând un copil de trei luni, înainte ca poliția să îl ucidă pe el. Fatah e gruparea politică a liderului palestinian Mahmoud Abbas. Fastah a postat o poză a criminalului pe pagina de Facebook și l-a numit martir pentru că a ucis coloniști din orașul ocupat Ierusalim.

Atacul terorist de miercuri a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Aceasta arăta cum Abdul Rahman al-Shaludi a ieșit de pe carosabil și a intrat cu viteză în pietonii dintr-o stație de tren. Bebelușul de trei luni cu cetățenie americană, Chaya Zisel Braun, a fost ucis în atac și alte șapte persoane au fost rănite. Bunicul lui Chaya le-a spus reporterilor că părinții copilului au încercat de ani de zile să aibă un copil și că tocmai se întorseseră de la Zidul Plângerii. Bebelușul a fost îngropat cu o seară în urmă în Ierusalim.

jd 50 atac 02Shaludi, teroristul, era din cartierul arab Silwan, cunoscut de asemenea ca și cetatea lui David, situl original al Ierusalimului biblic.

''Făptașul a fugit de la locul crimei, dar a fost împușcat de către polițiștii din zonă care au reacționat rapid. Acum cercetăm incidentul, considerându-l un posibil act terorist'', a afirmat Micky Rosenfeld.

Recent, câteva familii de evrei s-au mutat în Silwan, unde au provocat proteste. Reporterii media spun că în spatele atacului se află Hamas.

''Atacarea mamei și a copilului ei este ceva tipic pentru Hamas. Președintele Abbas face parte din Guvernul Palestinei. Din păcate, președintele Abbas însuși continuă să amenințe și să provoace israelienii, în loc să fie o forță care îndeamnă la pace'', a afirmat Mark Regev.

jd 50 atac 03Luni la rând palestinienii au condus o campanie de aruncare cu pietre în evreii din partea de est a Ierusalimului, pe care ei o vor ca și capitală a unui viitor stat.

Pe pagina sa de Facebook, ministrul apărării Moshe Ya'alon scria: ''Conflictul israeliano-palestinian nu este cauzat de probleme privind teritoriul, ci de refuzul palestinienilor de a recunoaște Israelul ca stat evreu.'

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.