Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Rugaciune pentru pacea Ierusalimului chiar in inima orasului

Un progres întâlnit în acest oraș este numărul misiunilor de rugăciune care se roagă pentru pacea Ierusalimului. Una dintre ele tocmai a serbat un an de existență. Turnul de rugăciune din centrul Ierusalimului și-a serbat aniversarea de 1 an.

''Viziunea "Turnului de rugăciune" din Israel este de a aduce împărăția lui Dumnezeu înapoi pe pământ'', a afirmat dr. Paul Dhinakaran.

Dr. Paul Dhinakaran este directorul misiunii Jesus Calls care a înființat ''Turnul de rugăciune''. Acum, după un an, el spune că centrul este pregătit pentru un nou sezon:

jd 52 rugaciune 02''Caut oameni din întreaga lume care să vină și să se roage în ''Turnul de rugăciune'' din Israel. De asemenea, caut un loc unde să găzduim persoanele care vin să se roage pentru acest loc.''

''Viziunea noastră este să ne rugăm și să ne închinăm 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, iar Israelul și celelalte națiuni ale lumii se roagă împreună prin acest ''Turn al rugăciunii''', a afirmat Kobe Ferguson.

''Turnul'' slujește națiunile și adunarea locală.

''Au venit aici persoane din Coreea, China, Sri Lanka, India, SUA și toți au fost foarte încântați. De asemenea, adunarea locală are nevoie de un loc unde să se închine și să se roage. Locul acesta va fi deschis pentru toți credincioșii, fiindcă nu este o biserică, ci un loc de rugăciune'', a afirmat dr. Paul Dhinakaran.

jd 52 rugaciune 03Kobe Ferguson conduce "Turnul de rugăciune" din Israel:

''Noi le slujim celor care vin aici. Suntem vizitați și sunați de persoane din întreaga lume. Avem și un centru de apel unde ne rugăm pentru oameni. Noi ne bazăm cu tărie pe învățăturile Scripturii, iar ea ne spune că al Domnului Cuvânt va curge din Ierusalim, iar Legea Sa va curge din Sion. Noi credem că Israelul și Ierusalimul ocupă un loc special în inima lui Dumnezeu, de aceea noi ne rugăm pentru națiuni și suntem siguri că Dumnezeu va răspunde în mod supranatural.''

Ferguson spunea că "Turnul de rugăciune" din Israel este parte a unei mișcări prospere de rugăciune pentru pacea Ierusalimului.

''Cred că din 1948, Biserica a început să înțeleagă timpul profetic al lui Dumnezeu și planurile Sale pentru Israel.

jd 52 rugaciune 04Cred că oamenii au înțeles dintr-odată Psalmul 122, unde scrie că trebuie să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului, că toți care iubesc Israelul vor prospera. Dumnezeu le arată națiunilor lumii că nu vor ajunge departe dacă nu se vor ruga pentru Israel'', a afirmat Kobe Ferguson.

Sperăm că v-ați unit cu noi în rugăciunea pentru pacea Ierusalimului. Ținând cont de evenimentele recente, e nevoie de rugăciune.

'Stire difuzata in Jerusalem Dateline 52 - noiembrie 2014 - ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.