Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

BDS: boicot, descurajare si sanctiuni internationale impotriva Israelului

Un alt câmp de bătălie în lupta pentru statul evreu este campania de boicotare, renunțare la investiții și sancționare numită BDS. Este o campanie ce încearcă să distrugă Israelul din punct de vedere economic. În timp ce milioane de creștini din întreaga lume susțin Israelul prin rugăciunile lor, acum oamenii pot sprijini Israelul și economic. După cum spunea Julie Stahl, trebuie doar să cumpere obiecte fabricate în Israel.

Activiștii anti-Israel din lumea întreagă folosesc violența și protestele pentru a ataca statul evreu. De asemenea, ei au organizat o campanie pentru a-i ataca economia încurajând țări, biserici și investitori individuali, să boicoteze, să descurajeze și să sancționeze Israelul. Este vorba despre mişcarea BDS.

'De câțiva ani, există această campanie BDS care încurajează boicotarea, descurajarea și sancționarea Israelului, parte din procesul de deligitimizare a Israelului. Aceasta a afectat Israelul și din punct de vedere economic. Din cauza acestei mișcări, Israelul a avut de suferit. Am considerat că a venit momentul să contraatacăm această campanie printr-o campanie proactivă, pozitivă', a afirmat David Parsons.

jd 61 boicot 02David Parsons spunea că Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim contraatacă printr-un 'ghid al consumatorului' al Israelului. Este o broșură în care sunt prezentate firme și produse evreiești pe care creștinii și le pot cumpăra din țările lor. În broșură sunt prezentate 80 de produse și firme evreiești ce pot fi găsite în diferite țări din lumea întreagă. Companii precum AHAVA, specializată în produse de îngrijire a pielii create cu minerale din Marea Moartă. Sandale şi pantofi Naot, faimoși pentru stilul unic și confort, apar și ei în broșură.

jd 61 boicot 03Potrivit lui Parsons, dacă activiștii BDS obțin ceea ce își doresc, ei vor avea probleme:

'Dacă lumea va boicota Israelul, era digitală va rămâne pe loc. Toate microcipurile, toate iPhonurile, iPadurile, laptopurile, computerele şi aparatele noastre de fotografiat, conțin componente create în Israel.'

Parsons spunea că ICEJ speră să actualizeze anual broșura, făcând-o ghidul principal pentru găsirea produselor și serviciilor israeliene.

Stire difuzata in Jerusalem Dateline 61 - ianuarie 2015 - ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.