Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Marturiile unor voluntari care ofera sprijin militar Israelului

Pe lângă Brian Mast, sunt mii de voluntari care vin aici în fiecare an pentru a ajuta Armata israeliană.

Vin aici de nouă ani. Este o experiență incredibilă. Cea mai mare împlinire pentru mine este că mă pot întoarce acasă ca ambasador pentru Statul Israel, a afirmat un voluntar.

Cred că am o responsabilitate față de Israel: să particip și eu la menținerea păcii lui, dar și pentru evreii din întreaga lume care trebuie să se întoarcă în Israel, a afirmat un voluntar.

jd 61 marturii 02'În 1993 mi s-a dat oportunitatea de a veni aici și de atunci continui să vin. Aceasta este cea de-a cincizeci și doua călătorie a mea aici', a afirmat un voluntar.

'Noi facem o slujbă foarte importantă aici. Noi pregătim echipamente medicale pentru toți soldații Israelului', a afirmat o voluntară.

'Dacă nu am fi venit noi, ar fi trebuit să îi cheme pe rezerviști. Voluntarii sunt foarte energici. Ei vor să lucreze și lucrează din greu', a afirmat un voluntar.

'Am venit aici pentru a dărui din timpul meu pentru Israel, pentru a fi parte din Israel. Aceasta este contribuția mea pentru Israel. Mă simt foarte legată de această țară deoarece vin aici și lucrez ca și voluntar', spunea o voluntară.

jd 61 marturii 03'Este o șansă de a învăța despre această țară, despre modul de viață al celor de aici și de a trăi ca ei', a afirmat o voluntară.

'În loc să aleagă un turneu prin Europa, ar trebui să vină aici pentru două-trei săptămâni, să afle cum este această țară în realitate. Trăim într-o zonă foarte dificilă, însă mi-ar plăcea ca oamenii să vină și să vadă cât de sigur este Israelul', a afirmat o voluntară.

'Veniți în Israel ! Este un loc minunat !', spunea un voluntar.

Ați putut vedea câtă împlinire le aduce acestor persoane posibilitatea de a lucra ca voluntari prin programul Sar-El.

Stire difuzata in Jerusalem Dateline 61 - ianuarie 2015 - ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/

 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.