Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

O noua organizatie care incurajeaza gruparile pro-Israel sa sustina Israelul

Israelul nu are dușmani numai la granița de nord, ci și în întreaga lume. Pastorul Wayne Hilsden, din comunitatea King of Kings din Ierusalim, a vorbit despre o nouă întreprindere care le solicită lucrărilor din toată lumea să susțină statul evreu. Wayne Hilsden, pastorul comunității King of Kings din Ierusalim, apornit o acțiune foarte interesantă. Cum se numește aceasta și care e viziunea? Acțiunea se numește FIRM, adică Fellowship of Israel Related Ministries. Scopul nostru e să aducem laolaltă lucrări și lideri din lumea creștină care țin la poporul evreu și la Israel. Vrem să-i adunăm laolaltă pentru a se cunoaște, a dezvolta parteneriate, a crea relații și a înțelege că în toată lumea sunt mii, poate chiar milioane de oameni care urmăresc împlinirea scopurilor lui Dumnezeu pentru Israel, a afirmat Wayne Hilsden.

E momentul potrivit pentru a aduce laolaltă și a stabili relații între aceste lucrări din toată lumea ?

''Antisemitismul e în creștere, amintindu-ne de anii '30, când a avut loc ascensiunea lui Hitler. Pe atunci, a existat o pasivitate, chiar și printre creștini, care a permis ca acele lucruri să se întâmple. A existat teologia înlocuirii, conform căreia Dumnezeu a terminat-o cu evreii, înlocuindu-i pe aceștia cu Biserica. Ea reprezintă acum 'poporul ales', iar evreii sunt de domeniul trecutului, căci Dumnezeu i-a respins. E momentul să punem capăt antisemitismului, să corectăm o teologie greșită, căci nu e biblică. Vom arăta acest lucru foarte clar cu ajutorul Bibliei. E momentul și să-i înmânăm torța adevărului despre Israel generației următoare. Noi le spunem ''milenarii'' și au vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani. Mulți dintre ei nu știu ce scop are Dumnezeu pentru Israel. Cei din generația mea își amintesc de Holocaust de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Ne amintim de formarea statului Israel în 1948. Am fost martori ai victoriilor obținute de Israel, în ciuda șanselor potrivnice, mai ales când a câștigat Războiul de Șase Zile în 1967. Tinerii din această generație nu au fost de față căci nu se născuseră când au avut loc acele evenimente. Trebuie să-i arătăm tinerei generații ce spune Biblia și ce se întâmplă în domeniul spiritual. Trebuie să le vorbim despre conduceri, adică despre puterile demonice care s-au împotrivit mereu poporului lui Dumnezeu'', a afirmat Wayne Hilsden.

jd 62 organizatie 01E o acțiune recentă, începută de doar câteva săptămâni sau luni. Ce reacții s-au primit ?

''A fost remarcabil ! În primul rând, am început prin a invita lideri de seamă din întreaga lume să facă parte din echipa de conducere. Aveam nevoie de 10 oameni, așa că am invitat 20. Însă am rămas tot cu 20 fiindcă toți au înțeles importanța acestei acțiuni și au spus că vor să participe. Apoi, ne-am asociat cu biserica ''Resurrection Fellowship'' din Loveland, Colorado, pentru a organiza o conferință intitulată 'Israel Summit Stand Firm'. Ne-am inspirat din capitolul 11 din Daniel, unde scrie: ''Dar aceia din popor care vor cunoaște pe Dumnezeul lor vor rămâne tari și vor face mari isprăvi.'' Așa că am decis să nu mai fim pasivi. Creștini, ridicați-vă, luați atitudine pe baza scopurilor biblice pe care le are Dumnezeu pentru Israel! Cădeți de acord cu Dumnezeu și apărați-I scopurile!'',a afirmat Wayne Hilsden.

Stire difuzata in Jerusalem Dateline 62 - februarie 2015 - ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/

 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.