Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Iranul continua efortul de inarmare nucleara

Noi filmări video ale unei agenții de presă israeliene oferă și mai multe dovezi cu privire la ambițiile nucleare ale Iranului, punând astfel în pericol Israelul, dar și alte țări, precum S.U.A. Înregistrarea video realizată de un satelit al Israelului prezintă un proiectil de 27 de metri. Proiectilul neobservat până acum se află lângă Teheran și pare capabil a trimite o rachetă în spațiu sau a lansa o rachetă balistică intercontinentală. Conform unor rapoarte, Pentagonul estimează că acest proiectil ar fi fost în construcție de doi ani.

Dore Gold, fost ambasador israelian în Statele Unite, spunea că această descoperire reprezintă un pericol real și actual pentru America:

'La început, mulți americani au considerat că Iranul reprezintă o problemă doar pentru Arabia Saudită sau Israel, dar nu e adevărat. Acum s-a confirmat faptul că Iranul plănuiește construirea de rachete balistice intercontinentale care să atingă țărmul estic al Statelor Unite.'

jd 62 iran 01Gold spunea că amenințarea nucleară și balistică a Iranului l-a determinat pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu să accepte invitația lui John Boehner, președintele Camerei Reprezentanților din S.U.A., de a se adresa unei sesiuni reunite a Congresului american la începutul lunii martie. Chiar dacă poate că vor exista consecințe politice negative, el se va folosi de acest prilej pentru a avertiza America și întreaga lume despre pericolul în creștere.

Însă Casa Albă și Congresul nu au aceeași părere despre cum să răspundă la amenințarea iraniană. Administrația e deschisă la negocieri, în timp ce liderii Congresului din ambele partide nu acceptă negocierile care includ amenințarea cu sancțiuni.

jd 62 iran 03Senatorul democrat Bob Menendez a făcut de curând un comentariu surprinzător:

'Tot mai mult, mi se pare că citatele emise de Administrație sunt emise de la Teheran.'

Senatorul republican Bob Corker le-a transmis agențiilor de știri din Ierusalim că nu înțelege de ce președintele promite să se opună următoarei legislații a Congresului cu privire la Iran dinainte ca aceasta să fie scrisă:

'E ridicol faptul că Congresul nu poate să analizeze chestiunea aceasta importantă din punct de vedere geopolitic, căci Congresul a jucat un rol foarte important în această problemă. Congresul ar da dovadă de iresponsabilitate să nu se implice.'

Iranul, S.U.A. și alte cinci țări au negociat programul nuclear al Iranului, stabilind un termen limită pentru 30 iunie pentru stabilirea unui acord final. Unii lideri de ambele părți ale Atlanticului cred că programul nuclear și balistic de extindere reprezintă scopul suprem al Iranului de a ataca Israelul, pe care-l numește 'micul Satana', și America, numită 'marele Satana'.

Stire difuzata in Jerusalem Dateline 62 - februarie 2015 - ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/

 

 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.