Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Chemare Globala la Rugaciune 2015 - saptamana 3


ROAGĂ-TE PENTRU BISERICĂ – EA SĂ DEVINĂ O SURSĂ DE MÂNGÂIERE PENTRU POPORUL ISRAEL.

Când avem această stare de mulțumire și compasiune în smerenie putem să ne rugăm ca Biserica Globală a lui Isus să devină o sursă de mângâiere pentru evreii de pretutindeni și în special pentru poporul Israel.

Biblia ne face o chemare foarte clară cu privire la acest fapt:

„Mângâiați, mângâiați pe poporul Meu, zice Dumnezeul vostru. Vorbiți bine Ierusalimului și strigați-i că robia lui s-a sfârșit, că nelegiuirea lui este ispășită; căci a primit din mâna Domnului de două ori cât toate păcatele lui.” (Isaia 40:1-2)

Evident, Duhul lui Dumnezeu se adresează aici oamenilor care NU fac parte din poporul Israel. El cheamă oameni care să mângâie poporul Israel, oameni care vor rosti iubirea și încurajarea lui Dumnezeu peste viața lor, oameni care vor rosti favoarea lui Dumnezeu peste ei, în special peste cei care trăiesc în Ierusalim. Acesta este un cuvânt pentru Biserica, pentru această vreme. Este vremea în care evreii de pretutindeni sunt readuși de Dumnezeu în teritoriul lor țin antichitate. Este vremea în care Ierusalimul este restaurat ca și capitală a Israelului evreu.

După tragedia Holocaustului din urmă cu 70 de ani, „Mângâiați, mângâiați pe poporul Meu” a devenit un mandat pentru milioane de creștini și sute de lucrări creștine globale. A fost piatra de căpătâi a lucrării Christians for Israel și a fondatorilor acesteia. Rămâne piatra de căpătâi chiar și în ziua de azi. Să ne rugăm ca Biserica globală a lui Isus să fie atinsă și transformată prin dragostea lui Isus pentru poporul Lui după cum se reflectă și în cuvintele „Mângâiați, mângâiați pe poporul Meu...”

Pe durata acestui eveniment, vom posta săptămânal un scurt îndemn pentru toți credincioșii care se unesc în rugăciune și post în contextul Chemării Globale la Rugăciune 2015.

.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.