Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Jerusalem Dateline 93 - 12 septembrie 2015 - Stiri crestine din Israel si Orientul Mijlociu

Săptămâna aceasta, la Jerusalem Dateline... Preşedintele Obama se va folosi de dreptul de veto prezidențial pentru a susține acordul nuclear iranian. Criticii au spus că asta va permite Iranului să treacă pragul nuclear.Acest lucru va pune în pericol Israelul și Statele Unite.SIIL: ce ar trebui să știți despre această grupare teroristă ? Au un plan de cucerire a lumii ? Europa se confruntă cu un val de imigranți. Unii se întreabă dacă Europa va mai fi aceeași după ce situația se va aseza.

Jerusalem Dateline 93 - sambata 12 septembrie 2015, ora 20, la Alfa Omega TV. ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: iran, imigranti, nuclear, obama, statul islamic, israel

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.