Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Crestini si evrei sustin eforturile Israelului de a aduce evreii inapoi in patria lor

In orasul Amarillo din Texas, s-a tinut evenimentul A Night of Hope, pentru Israel. Crestinii si evreii s-au adunat pentru a sustine eforturile Israelului de a aduce evreii inapoi in patria lor. Invitata a fost Michele Bachmann, fosta membra a Congresului. Ea a spus ca saptamana de discursuri la ONU a ingrijorat-o ca presedintele Obama ar incerca sa separe Israelul de tinuturile biblice Iudeea si Samaria.

Sunt foarte ingrijorata. Am urmarit discursul presedintelui Obama de la ONU, in special fiindca doream sa aflu care e parerea lui despre Israel si statul palestinian. El a fost foarte clar. A spus ca Israelul nu poate continua sa ocupe si sa locuiasca pe pamantul palestinian. Aceasta e o afirmatie serioasa. Asta imi spune ca presedintele a luat decizia ca patria biblica ce apartine de drept Israelului, pe care a recastigat-o si a protejat-o prin lupta in Razboiul de Sase Zile din 1967... Dupa 50 de ani, presedintele Obama inca nu pricepe ca Israelul a castigat razboiul. Iudeea si Samaria ii apartine, impreuna cu Ierusalimul de Est. Sunt foarte ingrijorata ca Franta sau vreo alta natiune va inainta o rezolutie la ONU care va separa poporul evreu de tara lor.

In Biblie, ni se spune foarte clar sa nu ne atingem de alesii Lui si sa nu-i separam de tara lor. Daca se va intampla asta, ma tem pentru SUA si pentru consecintele care ne vor paste.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 147 - octombrie 2016 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: israel, orientul mijlociu, crestini, palestina

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.