Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Netanyahu raspunde la rezolutiile ONU contra Israelului, si Iranului

Am avut parte de multe violente in Israel in ultima saptamana. Multi israelieni se intrebau daca avem parte de un nou val de teroare. Multi oameni au fost injunghiati sau calcati de masina cele mai multe in Ierusalim si in Iudeea. Acestea au avut loc la un an de la un alt val de teroare, cel din octombrie 2015. Unii oameni l-au si numit valul terorist aniversar. Netanyahu a reactionat indata. De asemenea, a facut si cateva declaratii clare la ONU.

El a spus ca au inasprit masurile de siguranta si au alocat mai multe trupe. Au chiar si un dispozitiv in jurul gatului pentru protectie impotriva atacurilor cu cutitul. E si perioada sarbatorilor evreiesti, un timp cunoscut pentru cresterea numarului de atacuri.

Vorbind despre Netanyahu, tocmai am auzit-o pe Bachmann vorbind despre discursul lui Obama de la ONU. Ce a spus Netanyahu la ONU?

El si-a inceput discursul mentionand ca anul trecut s-au adoptat 20 de rezolutii impotriva Israelului si doar trei impotriva celorlalte tari din lume.

Cu toate atrocitatile pe care le-am vazut in ultimul an in lume, ai fi crezut ca vor fi mai multe rezolutii adoptate. Insa el nu s-a oprit aici, ci a continuat sa prezinte contributia Israelului in reconversia apei, in securitatea cibernetica, in lupta contra terorismului si faptul ca multe tari colaboreaza cu Israelul din acest motiv.

A mai vorbit despre Autoritatea Palestiniana. Abbas, presedintele palestinian, tocmai isi tinuse discursul, iar el a spus ca va da in judecata Marea Britanie pentru Declaratia de la Balfour din 1917 care spunea ca trebuie sa existe o patrie evreiasca si un stat evreiesc pe acel pamant biblic. A spus ca e ca si cum l-ar da in judecata pe Avraam ca a cumparat pestera pentru patriarhi.

Netanyahu a mai vorbit si despre pericolele din partea Iranului.

Avem un videoclip despre pericolele Iranului asupra lumii. Pericolul pe care Iranul il reprezinta pentru noi toti nu se afla in trecutul nostru, ci in viitorul nostru. In anii ce vor urma, trebuie sa existe un efort unit si sustinut pentru a infrunta teroarea Iranului. Fiindca ne apropiem tot mai mult de ridicarea restrictiilor nucleare asupra Iranului, doresc sa spun clar ca Israelul nu va permite ca regimul terorist din Iran sa dezvolte arme nucleare, nici acum, nici intr-un deceniu, niciodata!

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 147 - octombrie 2016 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: iran, israel, palestina, netanyahu, onu

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.