Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Un producator de film foloseste umorul pentru a combate miscarea anti-israeliana BDS

Miscarea crescanda la nivel mondial impotriva Israelului pretinde ca acesta practica apartheidul, asemenea fostului regim din Africa de Sud. Cunoscuta sub numele de BDS, miscarea indeamna natiunile si companiile la boicot, la reducerea investitiilor si la sanctiuni asupra Israelului.

Laurie Cardoza Moore a produs un nou documentar ce ataca aceasta notiune si o face cu satira si umor. Filmul se numeste Hating Israel si il prezinta pe comedianul crestin Brad Stine in cautarea adevarului din spatele miscarii BDS. Documentarul are o abordare umoristica pentru perforarea stereotipului a ceea ce spune lumea despre Israel.

Se spune ca e un stat apartheid, o paria, un ocupant, cel mai mare baubau al lumii, chiar mai rau decat Coreea de Nord, Iran si Sudan impreuna, mai ales daca intrebi ONU. E ca si cum ai intra in zona crepusculara. Exista o a cincea dimensiune,dincolo de ceea ce stie omul.

Speram ca acest format umoristic pe care l-am creat sa nu trivializeze in vreun fel acest subiect deosebit de important, ci sa il faca suficient de acceptabil incat oamenii care cred ca nu conteaza vor asculta si vor realiza ca e gresit. Noua platforma de livrare a antisemitismului e miscarea BDS.

Filmul este realizat de catre regizorul Stan Moore si sotia sa, Laurie - Nu putem ramane doar la cele spuse de mass-media. Nu putem sa-i ascultam pur si simplu pe liderii care incearca sa ne convinga sa boicotam Israelul, sa nu sustinem statul sionist.

Natura sa moderna are ca tinta noua generatie. Acest documentar nu e pentru parinti, ci are ca tinta audienta tanara. Trebuie sa ajungem la tineri pentru ca ei vor face o schimbare. Adresandu-ne celor cu aceeasi parere ca noi nu ne va duce prea departe. Tinerii trebuie sa inteleaga ca a uri Israelul nu e amuzant.

Ca si crestini, avem responsabilitatea biblica de a ne ridica si de a nu permite ca fratele nostru, Israelul, poporul evreu, sa ramana singur sau sa lupte de unul singur. E un film amuzant despre un subiect serios.

Cred ca sunt intr-un punct din cariera mea in care pot sa aleg fie sa fac bani, facandu-i pe oameni sa rada, fie sa las o mostenire. Am considerat ca asta e mai important. M-am pus intr-o pozitie in care sa folosesc darul dat de Dumnezeu, pentru a spune povestea Israelului si de a reaminti crestinilor de datoria de a apara acest popor.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 168 - 4 martie 2017 la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: antisemitism, bds, umor, laurie cardoza moore, pjtn

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.