Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

O femeie duce lupta pentru Israel la ONU

Recent, Nikki Haley, noua ambasadoare a SUA la ONU, a avut un scurt, dar usturator discurs indreptat asupra ONU pentru pozitia acestuia impotriva Israelului. Iata ce a avut ea de spus.

Sunt aici sa spun ca SUA nu va mai ignora acest fapt. Ma aflu aici pentru a sublinia sustinerea de neschimbat a Americii pentru Israel. Sunt aici sa subliniez ca SUA e determinata sa stea impotriva influentei anti-Israel de la ONU. Noi nu vom mai repeta teribila greseala a Rezolutiei 2334 si nu vom mai permite ca rezolutiile unilaterale ale Consiliului de Securitate sa condamne Israelul. In schimb, vom trece la actiune asupra amenintarilor reale cu care ne confruntam in Orientul Mijlociu.

Multi au aplaudat analiza directa a lui Haley despre influenta partinitoare anti-israeliana de la ONU.

Recent, am discutat cu o alta femeie, care duce o batalie pentru Israel la ONU. Laurie Cardoza Moore e fondatoarea si presedinta organizatiei Proclaming Justice to the Nations. Am discutat mai multe lucruri in studioul nostru din Ierusalim.

Laurie Cardoza, multumim ca ai venit la Jerusalem Dateline. Ce ai mai facut in ultima vreme?

A fost o perioada incarcata, cu instalarea administratiei Trump. Sunt unul din trimisii speciali la ONU din partea World Council of Independent Christian Churches. Ne pregatim sa producem o alta serie de 12 episoade a emisiunii noastre Israel in prim-plan.

Ca trimis special la ONU, ce schimbari au aparut acum, cu noua administratie Trump, fata de administratia Obama si acea abtinere de la votarea Rezolutiei 2334?

Cred ca unul din principalele lucruri pe care le-a facut Trump a fost sa o numeasca pe Haley ca ambasador al SUA la ONU. Nikki are un trecut bogat in sustinerea fata de Israel. Ea a inaintat o propunere legislativa anti-BDS in SUA, care avea de-a face cu economia si comertul. Abia asteptam sa putem colabora in rezolvarea unor probleme in care suntem implicati, legate de antisemitism la ONU, cu intreaga miscare BDS, care patrunde atat de mult in acea cultura.

Cum se pot ruga oamenii pentru pacea Ierusalimului?

Cred ca unul din punctele cheie e rugaciunea pentru lideri, pentru premierul Netanyahu si deciziile pe care le va lua, dar si pentru liderii din SUA, pentru Trump, sa fie intelept si sa aiba discernamant in timp ce pune in aplicare politicile sale de aparare a Israelului.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 168 - 4 martie 2017 la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: israel, antisemitism, onu, sua, ambasada, laurie cardoza moore, pjtn

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.