Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Tehnologia de varf pentru masini fara sofer - o poveste israeliana de succes

Sa vorbim de o afacere de milioane pentru o companie start-up de aici, Mobile Eye, care pune la dispozitie tehnologia pentru masini fara sofer uneia dintre cele mai renumite companii hi-tech din lume, Intel.

Mobile Eye isi intretine tehnologia care deja creste siguranta soferilor, reducand riscul accidentelor si salvand vieti. In cazul unei posibile coliziuni, sistemul emite o alerta care ofera soferului doua secunde in plus pentru a frana si a evita accidentul.

Intel si Mobile Eye spun ca afacerea de 15 miliarde de dolari va combina tehnologiile de varf ale celor doua companii si va crea solutii computerizate de conducere a masinii cu acces din Cloud direct in masina. Conducerea autonoma e reala, nu tine de domeniul fantasticului.

Antreprenorul Jon Medved e expert in companiile start-up israeliene. Mobile Eye, favorita noastra din Ierusalim, pune la dispozitie tehnologia necesara pentru 80-90% din producatorii auto din lume, incepand cu echipamente pentru evitarea coliziunii, pana la cele pentru conducerea autonoma integrala. Acestea includ si dispozitive de franare automata la semafor si in cazul pietonilor, pentru conducere autonoma pe timp de noapte si zi, si un sistem care percepe traficul.

Primierul Benjamin Netanyahu spune ca afacerea dovedeste ca Israelul devine un centru al tehnologiei globale. Acesta nu e singurul plus pentru Israel. In loc sa se mute in SUA, Mobile Eye decide sa isi pastreze marea parte a firmei aici. In loc sa fie integrata in Intel, ea va supraveghea activitatea internationala a companiei Intel pentru vehicule autonome.

Povestea cumpararii firmei Mobile Eye de catre Intel e un semn al cresterii economiei in Israel.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 171 - 25 martie 2017 la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: israel, ierusalim, tehnologie, intel, mobile eye

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.