Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Locul in care ajung toate artefactele gasite de arheologi, in Israel

In fiecare an, arheologii gasesc mii de artefacte. Unde sunt aceste artefacte studiate de oamenii de stiinta ? Am descoperit locul unde ajung toate obiectele gasite de arheologi. Stirile CBN a avut ocazia rara sa vada o parte din artefacte, printre care si vase mari de apa, cum au fost acelea pline cu apa, pe care Isus a transformat-o in vin. Aici putem vedea o reconstituire a unor vase din vremea lui Isus, gasite in casele evreiesti din Ierusalim, care cuprind vase de diferite marimi.

In fiecare an, apar aproape 40 000 de noi artefacte. Coordonam in jur de 300 de sapaturi pe an.

Arheologul Gideon Avni spune ca excavatiile din ultimele decenii le-au extins mult cunostintele despre viata din perioada lui Isus.

Astazi am putea reconstitui viata unei persoane obisnuite din timpul lui Isus, din minutul nasterii, pana la inmormantare.

O alta piesa rara e aceasta piatra dintr-o sinagoga din Magdala, orasul Mariei Magdalena, unde Isus poate chiar a predicat. Sunt si alte piese. Recent, arheologii au gasit noua monede antice de cupru in timp ce se lucra la drumul dintre Ierusalim si Tel Aviv.

Acestea arata unul din aspectele principale ale pelerinajului crestin in Tara Sfanta, unde zeci de mii de oameni vin din toata lumea. Toti acestia vin sa paseasca pe unde a umblat Isus, folosind sistemul de drumuri care urca la Ierusalim.

Desi arheologii ezita sa afirme ca lucrarea lor confirma Biblia, ei spun ca aduce dovezi ale vietii din timpurile biblice.

Vorbind despre Noul Testament, arheologia reitereaza povestirile si descrierile Evangheliilor, aducand dovezi fizice. In caz ca nu puteti calatori in Israel, Avni spune ca puteti naviga in curand pe internet pentru a vedea aceste artefacte ce spun povestea tinuturilor biblice.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 172 - 1 aprilie 2017 la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: israel, ierusalim, arheologie, artefact

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.