Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Iranul achizitioneaza arme rusesti pentru protejarea programului sau nuclear

Aliatul Siriei, Iranul, a sarbatorit Ziua Armatei cu o parada militara in Teheran. Presedintele Iranului, Hassan Rohani, spune ca puterea militara a Iranului nu are decat un scop de intimidare si serveste doar in scopuri defensive.

Una dintre atractiile paradei a fost un sistem de rachete sol-aer rusesc numit S-300. Recent, Iranul a importat si instalat sistemul, considerat de multi analisti ca fiind printre cele mai bune din lume.

De ani de zile, Israelul a incercat sa impiedice instalarea sistemului, de vreme ce acesta va ingreuna orice viitoare actiune aeriana impotriva programului nuclear iranian.

Secretarul de Stat american Rex Tillerson, a adus in discutie programul nuclear iranian si a criticat acordul nuclear incheiat de fostul presedinte Obama. El a reamintit cat de periculos ar putea fi un Iran inarmat nuclear.

Un Iran lasat de capul lui are capacitatea sa mearga pe acelasi drum ca si Coreea de Nord si sa duca lumea spre distrugere.

Tillerson spune ca acordul nuclear nu impiedica Iranul sa ajunga o putere nucleara, ci doar intarzie acest lucru.

In Ierusalim, secretarul american al apararii James Mattis s-a intalnit cu premierul israelian Benjamin Netayahu. Amandoi au vorbit despre nevoia de a confrunta pericolele din regiune.

Amenintarile comune sunt bazate pe cele doua amenintari ale islamului militant, extremismul siit condus de Iran si extremismul sunit condus de Statul Islamic. Ne-am angajat sa contracaram aceste amenintari si sa ne folosim de ocaziile si de oportunitatile majore care ne stau inainte, dle secretar.

E important sa ne reamintim ca, daca oamenii buni nu isi unesc fortele, cei rai pot face multa paguba in aceasta lume. Suntem hotarati sa oprim toate acestea si sa facem tot ce trebuie pentru a asigura pacea si libertatea generatiei urmatoare.

Noua abordare de forta a Washingtonului in politica externa a facut Israelul sa-si regandeasca propria strategie privind abordarea atat a aliatilor, cat si a dusmanilor.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 176 - 29 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: iran, nuclear, israel, orientul mijlociu, rusia, netanyahu, sua, armata, james mattis

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.