Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

O privire la noul documentar In mainile noastre, batalia pentru Ierusalim

Pentru a comemora Razboiul de Sase Zile si 50 de ani de la reunificarea Ierusalimului, CBN a realizat un nou documentar, In mainile noastre, batalia pentru Ierusalim (ce va fi difuzat in premiera pe canalul Alfa Omega TV in 9 iunie 2017, ora 22). Pe 23 mai, filmul a aparut in toate cinematografele israeliene. Iata cum arata trailerul !

„IUNIE 1967 - A sosit vremea sa incepem un razboi de anihilare... Scopul nostru este clar... Sa stergem Israelul de pe harta ! INCONJURAT DE DUSMANI Vom distruge Israelul si pe locuitorii lui ! IN PRAGUL RAZBOIULUI Am aceasta slujba doar de zece luni, iar acum doresti sa planuiesc un intreg razboi in doua zile ? O NATIUNE, DE UNA SINGURA... ... A SCHIMBAT ISTORIA. Capturati odata Orasul Vechi ! Trebuie sa mergem acum ! Si care e mareata ta strategie ? Sa fiu aici, Motta, si sa nu ma duc inauntru ? Istoria nu te va ierta niciodata. Ierusalimul n-a mai fost cucerit din est de pe vremea lui David. Atunci, aceasta va fi a doua oara... si ultima. POVESTEA OAMENILOR CARE AU REUNIFICAT IERUSALIMUL Intrati de urgenta in Orasul Vechi si capturati-l ! Brigada 55 Parasutisti, deplasati-va la Poarta Leilor ! A fost o batalie nemiloasa, dar voi nu v-ati plans. Pentru voi, a fost destul sa mergeti inainte si sa-l cuceriti. Ierusalimul e al vostru, pe veci! IN MAINILE NOASTRE, BATALIA PENTRU IERUSALIM”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 180 - 27 mai 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: israel, ierusalim, istorie, documentar

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.