Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Atentat contra crestinilor egipteni din partea SIIL

Crestinii egipteni au avut parte de un nou atac terorist oribil. 26 de oameni au murit cand un om inarmat neidentificat a deschis focul asupra unui autobuz cu crestini din cultul copt, care se indrepta spre Saint Samuel the Confessor Monastery, aflata la 100 km de orasul Minya. Alti 25 sunt raniti, unii din ei fiind in stare grava.

Atacul a survenit dupa ce presedintele Egiptului, el-Sisi, a declarat o stare de urgenta de trei luni dupa dublul atac de luna trecuta din Duminica Floriilor, in care au murit aproape 50 de oameni. SIIL a revendicat toate aceste atacuri.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 181 - 3 iunie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: statul islamic, crestinism, atentat, islamism, egipt

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.