Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Vizita lui Trump in Israel in mai 2017

In Israel, presedintele Trump a facut o vizita istorica. In timp ce Israelul gazduia suita, uciderea terorista a acelor copii din Marea Britanie a subliniat propriile ingrijorari ale Israelului legate de securitate. Masacrul din Manchester a schimbat peisajul unei serii de intalniri planuite cu multa grija. Totodata, a reamintit de legaturile teroriste ale palestinienilor din inima Orientului Mijlociu. La intalnirea cu presedintele Mahmud Abbas in Betleem, presedintele si-a schimbat replicile pregatite dinainte.

„Teroristii, extremistii si cei care ii ajuta si ii ascund trebuie sa fie scosi din societate odata pentru totdeauna.”

Dupa discursul sau dur din Arabia Saudita contra terorismului, presedintele Trump a vorbit infocat despre carnagiul din Manchester.

In aceste zile de cand sunt plecat din tara vorbesc mereu despre faptul ca societatea noastra nu poate arata nicio toleranta fata de aceasta varsare continua de sange. Nu mai putem sta niciun moment indiferenti cand oameni inocenti sunt macelariti. In atacul de astazi, majoritatea victimelor au fost copii inocenti.

Cu siguranta, nu acestea au fost replicile pregatite de Abbas pentru intalnirea sa din Betleem cu presedintele, insa replicile pregatite de Benjamin Netanyahu s-au potrivit de minune. El incerca sa faca SUA sa inteleaga faptul ca Israelul nu poate sa-si compromita siguranta pe campul de lupta al razboiului terorist, uneori dus si de palestinieni.

Chiar saptamana trecuta, Stirile CBN relatau despre practica palestinienilor de a plati salarii teroristilor cu bani proveniti din impozitele din SUA si care dau pietelor nume de atentatori sinucigasi. Itamar Marcus, de la Palestinian Media Watch, spunea ca unul din acesti teroristi a fost Abu Sukar, supranumit sinucigasul frigider. Ca sa devina faimos, a adus un frigider pe strada Ben Yahuda din centrul Ierusalimului, l-a umplut cu explozibili si l-a detonat, omorand 15 israelieni. Asta l-a facut un erou palestinian si au numit o piata cu numele sau. De fapt, oricine a ucis un numar marisor de israelieni e prezentat poporului ca un erou de catre Autoritatea Palestiniana.

De la Betleem, presedintele a mers la Yad Vashem, memorialul israelian pentru victimele celui mai mare act de terorism in masa, Holocaustul.

Doua treimi din evreii din Europa au fost trimisi la moarte. Cuvintele nu pot descrie adancimile acelui rau, facut cu scopul de a aduce chin si distrugere.

Netanyahu, care pe alocuri era vizibil miscat, a multumit presedintelui in numele poporului israelian.

D-le presedinte, de-a lungul anilor, Israelul a avut multi prieteni, dar Israelul n-a avut si nu va avea niciodata un prieten mai bun decat Statele Unite ale Americii.

Israelienii au experimentat pe propria lor piele ura si teroarea violentei radicale. Israelienii sunt ucisi de teroristi inarmati cu bombe si cutite. Hamas si Hezbollah lanseaza rachete in comunitatile israeliene, unde copiii scolari trebuie sa fie instruiti sa auda sirenele si sa fuga cu groaza si viteza spre buncare. SIIL ataca sinagogile, magazinele si cartierele evreiesti, iar liderii iranieni fac apel in mod repetat la distrugerea Israelului, insa n-o vor mai face cu Donald J. Trump, credeti-ma.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 181 - 3 iunie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: israel, orientul mijlociu, trump

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.