Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Vizita vicepreședintelui Mike Pence în Orientul Mijlociu - reprogramată

Vicepreședintele Mike Pence va vizita Israelul în cursul acestei luni, a anunțat luni Casa Albă.

Pence va călători în Orientul Mijlociu între 19 și 23 ianuarie. La începutul vizitei în Orientul Mijlociu, se va întâlni la Cairo cu președintele egiptean Abdel-Fattah el-Sissi iar mai apoi cu regele Abdullah II al Iordaniei. 

Vicepreședintele își va petrece ultimele două zile în Israel, unde este programat să se întâlnească cu premierul Benjamin Netanyahu și cu președintele Reuven Rivlin și să se adreseze Knesset-ului.

Va vizita, de asemenea, Zidul Plângerii și memorialul Yad Vashem al Holocaustului.

Liderii palestinieni refuză să se întâlnească cu Pence în urma anunțului președintelui Donald Trump de luna trecută, în care a recunoscut Ierusalimului drept capitală a Israelului.

Pence și-a amânat vizita ce urma să aibă loc la mijlocul lui decembrie din cauza unui vot important în Senatul de la Washington, dar călătoria va fi urmărită cu atenție sporită în urma reaprinderii disputei privind Ierusalimul.

Călătoria inițială includea și reuniuni la Betleem cu oficialii Palestinei.

„La indicaţia preşedintelui Trump, vicepreşedintele se va deplasa în Orientul Mijlociu pentru a reafirma angajamentul nostru de a lucra împreună cu aliaţii SUA din regiune pentru înfrângerea radicalismului care ameninţă generaţiile viitoare”, a declarat Alyssa Farah, purtătoare de cuvânt a lui Pence.

„Vicepreședintele așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu liderii Egiptului, ai Iordaniei și ai Israelului pentru a discuta modalitățile de colaborare pentru combaterea terorismului și îmbunătățirea securității naționale”.

Sursă: JTA

Etichete: israel, ierusalim, trump, egipt

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.