Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Vicepreședintele Pence: „Ambasada SUA va fi mutată la Ierusalim înainte de sfârșitul anului viitor”

Ambasada Statelor Unite va fi mutată la Ierusalim înainte de „sfârșitul anului 2019”, a declarat vicepreședintele SUA, Mike Pence. Estimările anterioare indicau că mutarea ambasadei de la Tel Aviv va lua trei sau patru ani.

„SUA a ales realitatea şi nu ficţiunea – şi realitatea este singura fundaţie adevărată pentru o pace corectă şi durabilă” a spus Pence parlamentarilor israelieni.

În discursul său în fața Knesset-ului, Pence i-a încurajat pe palestinieni să-și reconsidere negocierile: „Pacea poate fi instaurată doar prin dialog”, a spus el.

El a spus, de asemenea, că există ajutor pentru creștinii persecutați din Israel: „Pentru prima dată oferim sprijin direct creștinilor și minorităților religioase în timp ce își reconstruiesc comunitățile după ani de represiune și de război”, a spus el.

Cuvintele lui Pence însă nu au fost bine primite de toată lumea. Membrii arabi din Knesset au boicotat discursul vicepreședintelui. Discursul lui Pence a fost întrerupt pentru scurt timp de către membri arabo-israelieni din Parlament care, în semn de protest, au afişat pancarte pe care erau scrise mesaje în engleză şi arabă, precum “Ierusalimul este capitala Palestinei”. În cele din urmă, aceştia au fost escortaţi afară din sală.

„Noi recunoaștem că pacea necesită compromisuri, dar puteți fiu siguri că singurul lucru pe care Statele Unite ale Americii nu îl va compromite este siguranța și securitatea Israelului. Orice acord de pace trebuie să asigure capacitatea Israelului de a se apăra de unul singur”, a spus el.

Pence a mai spus că SUA nu va permite niciodată Iranului să achiziționeze o armă nucleară.

„Suntem prietenii voștri”, a spus el. „Și vine ziua când veți fi eliberați de regimul care vă opresează, vă fură visele și vă ruinează speranțele. Noi suntem cu voi, și când va veni în sfârșit ziua eliberării voastre - și va veni -, prietenia dintre popoarele noastre va înflori din nou”.

Sursă: Christian Headlines

Etichete: israel, ierusalim, sua, ambasada

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.