Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Cateva scene din vizita vicepresedintelui Mike Pence la Ierusalim

In timpul vizitei sale, vicepresedintele Mike Pence a avut cateva intalniri si a vizitat locuri cu incarcatura emotionala, precum Memorialul Holocaustului din Israel si Zidul Plangerii. Iata o privire in retrospectiva la vizita sa istorica.

„Ma simt umil sa pot sta in fata acestei democratii vibrante. Prietenia dintre noi n-a fost niciodata mai adanca. Sunt aici sa transmit un simplu mesaj din inima poporului american: America sta alaturi de Israel. Sustinem Israelul fiindca avem aceeasi cauza, aceleasi valori, aceleasi lupte. Sustinem Israelul deoarece credem ca binele invinge asupra raului si libertatea asupra tiraniei. Fondatorii nostri s-au reintors la intelepciunea Bibliei evreiesti pentru a primi directie, calauzire si inspiratie. Al doilea presedinte american, John Adams, a declarat ca evreii „au facut mai mult pentru a-i civiliza pe oameni decat oricare alta natiune”.

Aici, in Ierusalim, Avraam l-a adus ca ofranda pe fiul sau Isaac, si a fost socotit neprihanit pentru credinta sa in Dumnezeu. Tot aici, imparatul David a dedicat capitala imparatiei Israelului. De la renasterea sa, statul modern Israel a numit acest oras scaunul de domnie. Ierusalimul e capitala Israelului. Asadar, presedintele Trump a dat indicatii Departamentului de Stat sa inceapa numaidecat pregatirile pentru mutarea ambasadei SUA din Tel Aviv la Ierusalim. Binecuvantat sa fii Tu, Doamne Dumnezeul nostru, Imparat al universului, care ne-ai dat noua viata, care ne sustii si ne-ai ingadui sa ajungem ziua de azi!”

In timpul vizitei vicepresedintelui Mike Pence, „Stirile CBN” au avut privilegiul de a fi in grupul presei care a relatat despre eveniment.

Am avut senzatia ca se faureste istorie chiar inaintea ochilor nostri. A fost si o incurajare sa continuam sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului si pentru toti oamenii din aceasta tara.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 214 - 3 februarie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!