Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Siria: Cel puțin 74 de morți în urma unor raiduri aeriene

Cel puţin 74 de civili au murit, marţi, în urma unor atacuri aeriene efectuate de forţele regimului Bashar al-Assad în provincia Ghouta de Est, a informat o sursă a apărării civile, relatează site-ul agenţiei Anadolu.

Sursele au mai declarat că bilanţul ar putea să crească. Potrivit reporterilor care se aflau la faţa locului, atacurile au început marţi dimineaţa.

Alți 30 de civili au murit luni, iar câteva zeci de persoane au fost rănite.

Localităţile din regiune continuă să reprezinte o ţintă pentru forţele guvernului sirian, în pofida faptului că se află înt-o zonă în care actele de agresiune sunt interzise.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic. Bilanţul conflictului depăşeste 270.000 de morţi.
 
Sursă: Mediafax
 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!