Donează     Rugăciune       TV LIVE                      
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Israelul nu va tolera prezenta militara crescanda a Iranului in Siria

In timpul comemorarii nationale din Israel a Holocaustului, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a avertizat Republica Islamica Iran ca Israelul nu va tolera prezenta militara crescanda a Iranului din Siria.

„Acordul nuclear a descatusat regimul iranian. De atunci, ei au devorat natiune dupa natiune, asa cum s-a intamplat in Europa in anii 1930. Am de transmis un mesaj liderilor Iranului: nu testati determinarea Israelului. Mai am un mesaj pentru poporul iranian: nu Israelul e dusmanul vostru, ci regimul tiran care va oprima. Cand acest regim va pieri din aceasta lume, atunci cele doua popoare stravechi, evreii si persanii, vor putea colabora si coexista.” a spus premierul israelian.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 225 - 21 aprilie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.