Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Desenele animate „Dry Bones”

Vom vedea cum oasele uscate de care vorbea Ezechiel au ajuns cunoscute prin desene animate in Israel si in toata lumea. Dry bones e printre cele mai cunoscute benzi desenate din lume si e vazuta de milioane de oameni.

Geniul creativ din spatele benzilor desenate, Yaakov Kirschen, ne-a explicat cum a gasit acest titlu nastrusnic.

„Cand am venit in Israel si am decis sa fac un desen animat, ma gandeam ca am nevoie de o denumire. Dupa cateva incercari, mi-am dat seama ca unul dintre lucrurile care m-au adus in Israel a fost citirea cartii Ezechiel. Acest om, care a trait cu 2 600 de ani in urma, a avut o viziune despre viitorul indepartat pe cand parea ca lumea a distrus poporul evreu.

In acel moment insa, ne-am ridicat din mormant si el a vazut acea vale plina de oase uscate. Aceste oase au venit impreuna, si in acea viziune a vazut recladirea statului evreu, a vazut aducerea impreuna a poporului evreu, a vazut si reconstructia cladirilor si replantarea pomilor. Astfel, daca m-am pus sa fac un desen animat care sa spuna ce se intampla astazi, mi-ar placea sa adaug la ceea ce el a vazut acum 2.600 de ani, si am decis sa le spun „Dry bones” (oase uscate).” a spus creatorul desenelor.

De la oasele uscate din cartea lui Ezechiel pana la Declaratia de Independenta a lui David Ben-Gurion, am vazut ca Israelul e un miracoe al lumii moderne si un semn pentru natiuni, ca Dumnezeu Isi tine promisiunile.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 226 - 28 aprilie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.