Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Ce spun israelienii despre mutarea ambasadei SUA?

Oficialii guvernamentali din Israel il ovationeaza pe presedintele Trump pentru mutarea ambasadei SUA la Ierusalim, dar oare ce spun israelienii?

Scott Ross al CBN a iesit pe strazile din Tel Aviv si Ierusalim pentru a afla care e parerea lor.

- Ce parere ai de mutarea ambasadei la Ierusalim?

- Ierusalimul a fost intotdeauna capitala poporului evreu. Nu cred ca face o mare diferenta decat ca faptul e acceptat la nivel mondial.

- Trebuia sa se faca acum 20 de ani. Dupa cum spunea Nikki Haley, Israelul n-a avut nevoie ca SUA sa-i spuna Israelului care e capitala sa. Ierusalimul a fost capitala noastra de 3 000 de ani.

- Cred ca va fi o mare debandada. Pana acum a fost un status quo si totul a fost bine, insa acum o sa ne dea multa bataie de cap si ura.

- Era si timpul! A facut-o imparatul David, acum era randul natiunilor sa o faca. Sper ca America e doar prima din mai multe natiuni care o vor face.

- E vorba mai mult de o declaratie politica, despre care nu am vreo opinie.

- Trebuia sa se intample, doar Ierusalimul e capitala noastra de cata vreme suntem aici si cred ca e vremea ca toata lumea sa recunoasca acest lucru.

- Cei mai multi americani au convingerea ca Ierusalimul e capitala Israelului, dar efectuarea mutarii poate genera conflicte, fiindca a fost in Tel Aviv de atata vreme. Cred ca are sens sa fie mutata la Ierusalim, nu stiu insa daca merita, avand in vedere dezbinarea ce o creeaza.

- E frumos sa avem Ierusalimul recunoscut drept capitala, fiindca asa si este. E mai convenabil asa.

- N-am nimic impotriva, chiar suntem bucurosi de acest fapt. Oricum, deja mai toate institutiile guvernamentale sunt aici, in Ierusalim.

- Toti fostii presedinti, cand erau in campaniile prezidentiale, spuneau ca vor muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim, dar nimeni n-a avut curajul s-o faca. Aceasta mutare trebuia facuta cu multi ani inainte.

- Sunt foarte mandra de Donald Trump, e un presedinte deosebit. Trebuie sa fie tare frumos ca e presedintele dumneavoastra. In sfarsit, avem un presedinte de treaba care iubeste Israelul si care ne sustine!

- E cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea de 70 de ani a Israelului. Iata un mod nou de a vedea lucrurile, un cadou de ziua de nastere!

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 229 - 19 mai 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.