Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Vrei sa vizitezi Israelul si sa-l vezi din perspectiva unui reporter? Acum ai ocazia!

Poate v-ati dorit sa veniti in Israel, dar ati asteptat momentul potrivit sau poate ati mai fost in Israel, dar va doriti o perspectiva diferita.

Mai tarziu in acest an, voi gazdui un tur si poate e ceea ce cautati dvs. Sunt Chris Mitchell si doresc sa va invit la turul turistic Israel Through the Eyes of a Reporter, intre 30 noiembrie si 9 decembrie 2018.

Sunt reporter in Israel de aproape 20 de ani si doresc sa impartasesc din experientele si locurile pe care le-am vazut. Vom avea informari despre situatia curenta si vom discuta evolutiile geopolitice din zona. Vom merge pe urmele Domnului Isus si vom vizita locuri precum Muntele Fericirilor, Capernaum, vom calatori cu barca pe Marea Galileii si vom veni aici, in Ierusalim, vom vedea zidul Plangerii, Muntele Templului, Gradina Mormantului.

Asa cum se zice, dupa ce vezi Israelul, nu mai esti acelasi. Sotia mea spune ca, inainte sa vii in Israel, cititul Bibliei e ca un film alb-negru. Dupa ce veniti aici, totul capata culoare.

Va invit sa va alaturati, din 30 noiembrie pana in 9 decembrie pentru o calatorie de vis. Abia astept sa ne vedem aici, in Ierusalim. Sper sa puteti face parte din acest tur. Cu siguranta vom discuta si despre criza de aici, de la granita dintre Siria si Israel.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 236 - 14 iulie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.