Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Miscarea de trezire in Iran

In ciuda protestelor, crestinismul se raspandeste in Iran mai mult decat in orice alta tara din lume. Recent, George Thomas a stat de vorba cu dr. Mike Ansari de la Televiziunea Mohabat. Grupul sau transmite non-stop emisiuni crestine prin satelit, pentru Iran.

George Thomas: Conduci una dintre cele mai populare televiziuni de satelit crestine cu emisiuni in limba farsi pentru Iran. Sunt curios cum reactioneaza iranienii in ciuda problemelor economice la emisiunile tale care vorbesc despre Evanghelie, Isus Hristos si despre modalitatile de a instaura pacea in mijlocul protestelor? Cum reactioneaza publicul la emisiunile tale, Mike?

Dr. Mike Ansari: Ei bine, George, am vazut rezultate uimitoare, nemaivazute pana acum. Are loc o trecere spontana a musulmanilor din Iran la crestinism. Iranienii isi dau seama ca Iranul are o istorie crestina bogata care dateaza din Ziua Cincizecimii, insa, odata cu aparitia comunitatilor crestine din Orientul Mijlociu, printre care se afla si Irakul, ele au fost marginalizate in trecut. Suntem contactati zilnic de peste 800 de iranieni care doresc sa afle mai mult despre mostenirea lor crestina.

George Thomas: Mi se pare uimitor faptul ca in Iran crestinismul se raspandeste mai mult decat in alte tari. Asa e?

Dr. Mike Ansari: Da. Credinta crestina a aparut la nivel organic si national in Iran si in regiune. De fapt, iranienii au devenit crestini intr-un numar record. Lunar, sute de iranieni doresc sa impartaseasca cu noi viata lor noua in calitate de crestini noi. Ei au inteles ca crestinismul nu este o credinta europeana sau a albilor. Ei isi redescopera radacinile crestine si ne cer ajutorul in aceasta privinta.

George Thomas: In mijlocul problemelor politice si economice in Iran, televiziunea Mohabat, sub conducerea dr. Mike Ansari, transmite pentru aceasta natiune vestea cea buna a lui Isus Hristos. Dr. Ansari, multumesc pentru participare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 730 - 15 iulie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.