Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Turcia refuza sa-l elibereze pe pastorul american Brunson

Aici, in Orientul Mijlociu, la nivel diplomatic, e multa valva pe tema pastorului american Andrew Brunson. In 18 iulie, curtea de apel turca a refuzat din nou sa-l elibereze pe Brunson si, dupa cum relateaza Gary Lane, aceasta pune administratia Trump in opozitie cu presedintele turc Recep Erdogan.

A fost a treia audiere a pastorului de 50 de ani din Carolina de Nord, soldata si aceasta cu esec. Multi oameni credeau ca Andrew Brunson va fi acum eliberat din inchisoare. Pana acum, el a petrecut 20 de luni in spatele gratiilor din Turcia, acuzat ca ar fi spionat pentru guvernul sau si ca, in iulie 2016, ar fi planuit, impreuna cu rebelii, rasturnarea regimului lui Recep Tayyip Erdogan.

Pret de aproape doua ceasuri in timpul audierilor, un fost membru din biserica a depus marturie impotriva pastorului Brunson, aducand acuzatii fara vreo baza solida. Cand judecatorul i-a cerut lui Brunson sa depuna marturie, el a raspuns: Credinta mea ma invata sa iert, asadar ii iert pe cei ce au marturisit impotriva mea. Dintre martorii care il aparau, doar unuia singur i s-a permis sa depuna marturie. Guvernul SUA si-a exprimat ingrijorarea privind decizia Curtii.

„Am citit acuzarea, am participat la toate cele trei audieri si cred ca nu exista niciun indiciu ca pastorul Brunson ar fi vinovat de vreo activitate terorista sau de vreo nelegiuire oarecare.” a declarat Philip Kosnett.

Administratia Trump si membri din Congres au facut presiuni asupra Turciei pentru a-l elibera pe pastor. Miercurea trecuta, presedintele Trump si-a exprimat dezgustul. „E o mare rusine ca Turcia nu vrea sa elibereze din inchisoareun respectat pastor american, pe Andrew Brunson, care a fost tinut ostatic de atata vreme. Erdogan ar trebui sa faca ceva pentru a-l elibera pe acest minunat crestin, sot si tata. El n-a gresit cu nimic, iar familia sa are nevoie de el!”

CeCe Heil de la ACLJ spunea ca, imediat dupa decizia Curtii, administratia Trump si alti membri din Congres au inceput sa lucreze din nou la nivel diplomatic pentru a ajuta la eliberarea lui Brunson: „E o lovitura devastatoare si ma voi ruga pentru incurajare in dreptul pastorului Brunson si a familiei sale, fiindca ei au suferit la fel de mult ca el.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 238 - 28 iulie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.