Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Un terorist palestinian a injunghiat mortal un israelian si a ranit alti doi

Un terorist palestinian a injunghiat de moarte un israelian si a ranit alti doi dintr-o comunitate evreiasca de langa Ierusalim. Una dintre victime, din asezarea Adam, a tras si l-a ucis pe atacatorul de 17 ani, care era dintr-un sat din apropiere.

Fortele de securitate au efectuat perchezitii in acea noapte, dar n-au mai gasit alti teroristi.

Martorii spun ca atacatorul a sarit gardul si alerga pe strada, cautand pe cine sa injunghie. Fortele israeliene erau deja in alerta la granita de nord, cu Siria si la sud, cu Gaza.

Acum, dupa acest incident, sunt in alerta si in jurul Ierusalimului.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 239 - 4 august 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.