Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Stiri din Orientul Mijlociu - Jerusalem Dateline 241 - 17 august 2018

In aceasta saptamana, la Jerusalem Dateline... Hamas loveste sudul Israelului cu rachete. Israelul riposteaza iar apoi, tacere. Cat va tine oare? Apoi, luptatori americani se alatura Israelului in batalia contra incendiilor provocate de teroristi langa granita cu Gaza. Mai apoi, o marturie cutremuratoare a unui martor ocular despre demersurile impotriva pastorului american Brunson din Turcia.

Stiri din Orientul Mijlociu - Jerusalem Dateline 241 - 17 august 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.