Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Cum se sarbatoreste Ros Hasana, noul an evreiesc

Iata inca ceva de care e nevoie pentru a sarbatori Ros Hasana si, de asemenea, cam ce puteti afla de pe canalele noastre de socializare.

Pregatirea pentru Ros Hasana include si suflatul din sofar.

Sunetul sofarului e menit sa ne trezeasca, sa anunte venirea Regelui, sa ne smereasca si sa ne umple de uimire.

Vom merge la cumparaturi in piata Mahane Yehuda, sau in termeni locali, shuk.

De ce am avea nevoie pentru Ros Hasana? Merele sunt un ingredient cheie. Nu conteaza culoarea, pot fi rosii, verzi sau galbene. Merele sunt varate in miere, ca simbol pentru un an nou dulce.

Rodiile sunt simbolul unui an plin cu tot atatea binecuvantari cate seminte are acest fruct. Sa nu uitam de capul de peste!

Domnul te va face sa fii cap si nu coada, [...] daca vei asculta de poruncile Domnului […]

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 245 - septembrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.