Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Un pastor vrea ca Siria sa stie semnificatia Craciunului

Oamenii vor sa-si exprime bucuria si sa aiba sarbatori de proportii. Cateodata, oamenii sunt distrasi de la adevarata insemnatate a Craciunului.

Isi doresc parade cu Mos Craciun, petreceri mari. Contextul din zona noastra incurajeaza lucrurile acestea.

Guvernul ne ofera libertate si sprijina festivitatile de Craciun. E bine, uimitor, dar provocarea consta in raspandirea semnificatiei Craciunului. Mesajul este unul al dragostei, al intruparii Mantuitorului. A venit pe pamant si a trait printre noi. Mesajul Nasterii trebuie sa fie auzit. Imi doresc din toata inima ca Biserica lui Isus Hristos din tara mea sa fie un singur trup. Imi doresc sa fim uniti cu adevarat, sa aparam adevarul si sa-L glorificam pe Isus.

Cand Biserica dintr-o tara este sanatoasa, intreaga natiune este binecuvantata.

Iata ce imi doresc anul acesta de Craciun!

Sursa: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.