Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Asociatia Misionara Viata in Isus Hristos pregateste inchinatori pentru Dumnezeu

O noua editie a scolii crestine pentru persoanele care doresc sa se dedice slujirii in lauda si inchinare la adresa lui Dumnezeu se va desfasura la inceputul lunii februarie in localitatea Valcelele Bune din judetul Hunedoara. Scoala este organizata de Asociatia Misionara „Viata in Isus Hristos”.

Avem nevoie de harul Lui ca sa putem sa facem asta. Asteptam oameni indiferent de varsta, dar care sunt chemati in domeniul laudei si inchinarii. A declarat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Prin acest demers, organizatorii doresc ca Dumnezeu sa fie proslavit, iar tinerii sa fie motivati sa-si descopere chemarea.

Asteptam ca Dumnezeu sa ii pregateasca pe ei. Noi dorim foarte mult ca Dumnezeu sa zideasca un tron de inchinare aici si oamenii sa fie pregatiti, si in caracterul lor, si practic. A precizat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Intre temele propuse sunt mentionate: inima inchinatorului, etica inchinarii si lucrarea in echipa, lauda – o arma spirituala. Cursurile vor fi sustinute de pastori si lideri de inchinare din Romania si strainatate.

Vor veni profesori ca Luminita Ciuciumis, Pica Mengher sau Sunny Tranca. Asteptam ca Duhul Sfant sa dea cantece noi pentru Romania. A adaugat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Scoala de lauda si inchinare de la Valcelele Bune-judetul Hunedoara se va desfasura in perioada 31 ianuarie-10 februarie. Detalii si inscrieri pe site-ul asociatiei „Viata in Isus Hristos” (http://viata-in-isus.ro/scoalainchinare.html).

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 757 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.