Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Asociatia Misionara Viata in Isus Hristos pregateste inchinatori pentru Dumnezeu

O noua editie a scolii crestine pentru persoanele care doresc sa se dedice slujirii in lauda si inchinare la adresa lui Dumnezeu se va desfasura la inceputul lunii februarie in localitatea Valcelele Bune din judetul Hunedoara. Scoala este organizata de Asociatia Misionara „Viata in Isus Hristos”.

Avem nevoie de harul Lui ca sa putem sa facem asta. Asteptam oameni indiferent de varsta, dar care sunt chemati in domeniul laudei si inchinarii. A declarat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Prin acest demers, organizatorii doresc ca Dumnezeu sa fie proslavit, iar tinerii sa fie motivati sa-si descopere chemarea.

Asteptam ca Dumnezeu sa ii pregateasca pe ei. Noi dorim foarte mult ca Dumnezeu sa zideasca un tron de inchinare aici si oamenii sa fie pregatiti, si in caracterul lor, si practic. A precizat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Intre temele propuse sunt mentionate: inima inchinatorului, etica inchinarii si lucrarea in echipa, lauda – o arma spirituala. Cursurile vor fi sustinute de pastori si lideri de inchinare din Romania si strainatate.

Vor veni profesori ca Luminita Ciuciumis, Pica Mengher sau Sunny Tranca. Asteptam ca Duhul Sfant sa dea cantece noi pentru Romania. A adaugat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Scoala de lauda si inchinare de la Valcelele Bune-judetul Hunedoara se va desfasura in perioada 31 ianuarie-10 februarie. Detalii si inscrieri pe site-ul asociatiei „Viata in Isus Hristos” (http://viata-in-isus.ro/scoalainchinare.html).

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 757 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.