Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conventia Bisericilor Raul Trezirii din Romania si diaspora

Cea de-a 4-a editie a Conventiei Bisericilor „Raul Trezirii” din Romania si diaspora a avut loc recent, la Arad. Evenimentul a reunit reprezentati din bisericile partenere in aceasta asociatie. Organizatorii au dorit sa ofere participantilor din tara si strainatate un timp de partasie, cunoastere si slujire.

In urma cu cativa ani am hotarat sa ne intalnim, sa ne cunoastem si asa a luat fiinta partasia noastra anuala in ultimul weekend din luna ianuarie, in care oameni si reprezentanti din aceste 26 de biserici vin in partasie. Multumim Domnului pentru anul precedent, ne gandim la strategia pentru anul care urmeaza si ne bucuram ca putem sa facem ceva in unitate. A declarat Samuel Caba, pastorul Bisericii „Raul Trezirii” din Arad.

Prima data sunt la acest fel de eveniment si pana acum sunt foarte binecuvantat si fericit. A precizat Pau Pasula, pastor in localitatea Varset, Serbia.

Am venit de mai multe ori aici, am predicat si ne-am rugat. Sper si cred ca Dumnezeul Atotputernic face lucrari si minuni. A spus Adrian Ciulariu, pastor in Timisoara.

O noutate in acest an a fost „Ziua portilor deschise” desfasurata la sediul Bisericii „Raul Trezirii” din Arad, din dorinta de a invita publicul larg sa cunoasca valorile promovate, si anume identitatea in Hristos si practicarea Cuvantului lui Dumnezeu.

Ceea ce ne reprezinta pe noi, ca Biserica „Raul Trezirii”, este aceasta identitate in Hristos, cunoasterea a ceea ce suntem in Hristos si ce este Hristos pentru noi. Mai concret este sa intelegem Cuvantul, sa practicam Cuvantul lui Dumnezeu si sa devenim una cu acest Cuvant, sa fim mesajul. A aratat Samuel Caba, pastorul Bisericii „Raul Trezirii” din Arad.

Avem aceeasi viziune, urmarim mesajele de aici, le transmitem si noi, si in tot ceea ce facem suntem una, ca si biserica. A mentionat Janel Bosna, pastor in localitatile Bologna si Ferrara, Italia.

Toti suntem copiii lui Dumnezeu, si toti avem o singura tinta si o singura dorinta ca sa largim Imparatia lui Hristos pe pamant si imparatia diavolului sa fie din ce in ce mai putina. A precizat Nick Plic, pastor in localitatea Linz, Austria.

Una dintre valorile acestei retele, ce include 26 de biserici, este manifestarea Cuvantului lui Dumnezeu care se regaseste, intre altele, si in rugaciunea pentru vindecare.

Noi ii spunem o biserica a credintei in sensul ca ceea ce propovaduim, noi credem. Si credem ca se intampla. A subliniat Eugen Butar, pastor adjunct in Biserica „Raul Trezirii” din Arad.

Pot sa zic ca am renascut. Se predica Cuvantul viu si adevarat al Domnului Isus, se practica si am vazut minuni. Chiar eu am fost vindecata de multe probleme. A marturisit Mariana Foltean, participanta din localitatea Pancota, judetul Arad.

„Ziua portilor deschise” a Bisericii „Raul Trezirii” a fost urmata de o conventie desfasurata timp de doua zile in sala de festivitati a Universitatii „Aurel Vlaicu” din municipiul Arad.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 759 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.