Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta „Cum sa ucenicizezi pe oricine, oriunde” FBCAR 2019

Conferinta „Cum sa ucenicizezi pe oricine, oriunde” a fost organizata la sfarsitul lunii trecute de Biserica Aletheia din Timisoara. Evenimentul a reunit reprezentanti ai bisericilor evanghelice care fac parte din Federatia Bisericilor Crestine Autonome din Romania. Organizatorii au adus in atentie una dintre temele actuale ale lumii crestine.

Invitatul principal a fost Paul Gibbs, autor si vorbitor implicat in formarea de ucenici la nivel mondial. Dupa cum a afirmat pe parcursul conferintei, ucenicizarea poate fi privita ca o calatorie.

La randul lor, vorbitorii din Romania au abordat subiecte precum: ucenicia in supranatural, fundamentul uceniciei si nevoia de lideri care sa formeze ucenici.

Participantii la conferinta au fost constientizati de importanta procesului de ucenicizare in bisericile locale, dar si in afara lor.

Conferinta cu tema „Cum sa ucenicizezi pe oricine, oriunde” a fost organizata de Biserica Aletheia din Timisoara in parteneriat cu Alfa Omega TV.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 763 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.