Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Educatie tehnologica pentru crestini Precept Ministries Romania - Surduc 2019

Peste 100 de invitati din 14 tari au participat la sesiunea de studiu biblic care a avut loc recent la Surduc, in judetul Timis, in organizarea Precept Ministeries. Timp de doua saptamani, lideri din diverse biserici au studiat cartea 2 Corinteni.

Cred ca liderii care au participat pleaca de aici entuziasmati de Cuvantul lui Dumnezeu si motivati sa continue sa-si implineasca lucrarea la care au fost chemati in tarile din care ei au venit. La sesiunea aceasta am avut bucuria de a avea impreuna cu noi frati din : India, Cuba, Afghanistan, Moldova, Rusia, Estonia, Austria. A precizat Gigel Olariu, coordonator Precept Ministries pentru Romania.

Am invatat de la Pavel cum sa ne relationam in conflicte si cum sa rezolvam conflictele. Am invatat sa ne temem sa-i intristam pe cei care pacatuiesc si sa asteptam pocainta lor. A spus Alexandru Buzila din Republica Moldova.

Seminarul de la Surduc a inclus si o sesiune referitoare la folosirea tehnologiei pentru crestere spirituala si zidirea bisericii.

Prin aceste lectii ii invatam cum sa abordeze corect tehnologia, retele de socializare, cum sa-si organizeze timpul si cum sa foloseasca aplicatiile biblice. Manualul nu este atat de mult orientat pe partea tehnica, ci pe pe partea strategica cu privire la tehnologie. A mentionat Vasile Filat, pastor din Republica Moldova.

Vrem ca tinerii sa fie implicati in media. Ei trebuie sa stie cum sa foloseasca media in bisericile lor si cum sa promoveze Cuvantul lui Dumnezeu prin media . A spus, Costel Oglice, director, Precept Ministries International.

Sotii Costel si Mia Oglice coordoneaza de doi ani lucrarea internationala a organizatiei Precept Ministries care este prezenta in peste 180 de tari.

Succesul pe care l-am avut in acesti ani se datoreaza faptului ca cei care studiaza impreuna cu noi pot continua numai daca se implica ei insisi in chemarea pe care o au. Cei care participa la aceste cursuri trebuie sa-si exprime dorinta de a se implica in viata altora. A declarat Costel Oglice.

Participantii la sesiunea gazduita de Centrul pentru studii biblice de la Surduc au invatat cum sa raspandeasca Cuvantul lui Dumnezeu indiferent de circumstante.

“2 Corinteni” mi-a adus aminte de faptul ca noi ca si pastori, ca invatatori, diaconi, membri simpli, avem slujba impacarii. A spus Mircea Vatamaniuc, Romania.

Am fost incantat sa vad caracterul lui Pavel in profesorii care ne-au ghidat si alaturi de care am studiat aceasta epistola. A mentionat Adrian Blajinschi, Republica Moldova.

M-a ajutat foarte mult acest curs, deoarece am invatat cum sa predam Cuvantul lui Dumnezeu, cum sa abordam relatiile dificile. A precizat Moldovan Gheorghe, Republica Moldova.

Am studiat despre cum sa creem relatii reciproce intre noi crestinii, astfel incat sa putem rezolva problemele si sa transmitem corect Evanghelia. Cum trebuie sa fie un crestin? Ce-l motiveaza pe un crestin? Aceste intrebari sunt foarte importante pentru noi, deoarce curand va veni Cristos. A precizat Sirinai Dosova, Rusia.

Unul dintre cele mai speciale lucruri este faptul ca ma aflu aici impreuna cu sora Mia si fratele Costel. A fost minunat ca timp de doua saptamani sa studiem Cuvantul lui Dumnezeu impreuna cu echipa de aici si oameni din intreaga lume. A fost un adevarat privilegiu pentru mine. A declarat Stuart Kemsley, Africa de Sud.

Parerea mea este ca aceasta scoala este de o calitate inalta, iar profesorii sunt oameni cu experienta foarte bine prgatiti. Aceste cursuri au scopul de a-i invata pe participanti cum sa studieze Biblia si cum s-o puna in practica in viata de zi cu zi. Este o scoala foarte buna si o recomand. A spus Tor Helge ØYGARD, Norvegia.

Proiectele organizatiei Precept Ministries s-au diversificat si pe langa institutul biblic si utilizarea tehnologiei a fost realizat un studiu pentru scoala duminicala si un altul pentru invatarea limbii engleze folosind Biblia.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 763 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.