Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Moldova Creştina TV este preocupata de evanghelizarea copiilor

Evanghelizarea copiilor este o preocupare majora pentru biserica, dar şi pentru lucrarile mass-media creştine. In acest sens, Televiziunea Moldova Creştina a inceput sa produca emisiunea „Creaţia uimitoare a lui Dumnezeu” plecand de la cartea cu acelaşi titlu din seria „Descopera tu insuţi”.

Aceasta emisiune are la baza calatoria copiilor ca şi arheologi care descopera creaţia lui Dumnezeu pas cu pas, cum a creat Dumnezeu lumea, cum a creat pamantul, cerurile. Cred ca este foarte important sa lucram cu copiii pentru ca la aceasta varsta implementam in mintea lor o gandire creştina. Şi acum batalia se da, uitaţi-va in jurul nostru, pentru copii: ce ii invaţam şi cum ii invaţam pe copii. De aceea am hotarat sa le aducem aceste emisiuni bazate pe Cuvantul lui Dumnezeu. A declarat Adrian Blajinschi, directorul Moldova Creştina TV.

Intr-o lume care ofera modele superficiale, realizatorii de la Moldova Crestina TV doresc sa aduca valorile crestine in viata copiilor astfel incat ei sa poata invata despre caracterul lui Dumnezeu si cum sa fie buni crestini.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 764 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.