Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Radio Joy FM emite de 5 ani in Arad

Radio Joy FM emite in zona municipiului Arad din anul 2014 si exista pentru a transmite un mesaj care inspira şi incurajeaza, spun cei care zilnic ii provoaca pe ascultatori sa se bucure de viaţa. Plini de veselie, oamenii care se afla in spatele microfonului incearca sa ofere un mesaj pozitiv.

Sintagma pe care ne bazam noi intreaga activitate este „puterea bucuriei”, o bucurie pe care chiar vrem sa o transmitem tuturor ascultatorilor Joy FM. A spus Gratiana Leucuta, realizatorul emisiunii Dincolo de aparente.

La Radio Joy FM te intampina o echipa mica, dar pasionata de a descoperi lucrurile bune din oameni.

Realizatorii emisiunilor Joy FM isi propun sa fie alaturi de ascultatorii lor, sa ii binedispuna, sa ii incurajeze şi sa vada lucrurile bune din viata. A subliniat Gratiana Leucuta, realizatorul emisiunii Dincolo de aparente.

O zi la radioul aradean incepe cu programul Joy Start. Este o emisiune dinamica si interactiva, completata cu informatii utile necesare la prima ora.

Incercam sa dam startul zilei prin informaţiile necesare pe care trebuie sa le aiba omul de dimineaţa. Incercam sa aducem şi picanterii din viaţa noastra, ce se intampla dimineaţa cand venim noi, cu cine te mai loveşti, de ce te mai loveşti pana ajungi aici, de ce te mai loveşti pe aici... A aratat Cosmin Ile, realizatorul emisiunii Joy Start (alaturi de Cristian Manta).

Unul dintre ingredientele importante este muzica pe care realizatorii emisiunilor o selecteaza cu grija astfel incat mesajul sa nu fie unul nociv.

Criteriile sunt multe. In primul rand mesajul este unul pozitiv, unul care indeamna la o viaţa implinita. Avem piese care se refera şi la comunitate şi la dragoste. Sunt piese pozitive si incercam sa ducem ascultatorii in direcţia asta - familia, buna dispoziţie şi o muzica ce indeamna la o viaţa implinita şi la multa bucurie. A menţionat Ovidiu Nagy, realizatorul emisiunii Dupa amiaza la Joy.

Un punct de reper in programele Joy FM sunt stirile pentru a informa ascultatorii.

Aici nu vorbim despre ştiri senzaţionale cu orice preţ. Nu sunt cancan-uri, ci sunt lucruri care ne influenţeaza viaţa de zi cu zi, ca sunt bune ca sunt rele, din politica interna, iar din cea externa, de asemenea ceea ce e interesant, ceea ce cred eu ca este interesant pentru ca eu sunt unitatea de masura a ceea ce redactez. Ma bazez mult pe feedback-ul ascultatorilor. Mai primim mesaje care ne spun „asta e bine... asta nu e aşa de bine... asta a fost mai puţin bine...” A precizat Iuliu Ciupe-Vaida, redactor şi prezentator stiri.

Membrii echipei vorbesc cu pasiune despre lumea radioului si despre faptul ca nu doresc sa schimbe ceea ce fac.

Pentru mine lumea tehnologiei, lumea radioului e ceva fenomenal, ma descrie, imi place sa fiu prins aici, imi place sa fac oamenii sa sune bine. Plus ca o parte faina sa fii in spate şi nu la microfon, pe langa ca ma emoţionez şi nu ştiu de ce, e ca pot sa vad oamenii dezvoltandu-se. A spus Titus Cherechean, tehnician.

Imi place foarte mult o maxima care spune ca atunci cand gaseşti un loc de munca frumos şi placut adaugi 5 zile fiecarei saptamani şi cred ca ceea ce facem noi la Joy FM este exact acest lucru, implinim aceasta maxima. A marturisit Gratiana Leucuta, realizatorul emisiunii Dincolo de aparente.

Nici nu pot numi munca. Cred ca atunci cand faci ceva ce iţi place nici nu se poate chema ca este munca. A menţionat Iuliu Ciupe-Vaida.

Echipa Joy FM este pasionata de viata, de oamenii care influenteaza in bine lumea din jurul lor si de valorile moral crestine pe care incearca sa le transmita intr-un mod simplu si practic.

Daca ne uitam in Biblie inclusiv Isus a ales sa mearga intre oameni, nu neaparat sa stea undeva pe podium şi sa le vorbeasca in cuvinte pe care nu le inţeleg. Din contra, Il vezi stand la masa cu vameşi, cu pacatoşi şi chiar cu femei care in societatea de atunci erau vazute nu foarte bine. Isus a fost la masa intre ei. Şi cred ca ceva in genul acesta incercam şi noi sa facem: sa le transpunem oamenilor Evanghelia, vestea buna, şi un mesaj puternic creştin, dar in acelaşi timp sa fim relevanţi pentru secolul in care traim şi sa nu intram cu bocancii in viaţa lor. A aratat Titus Cherechean, tehnician.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 767 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.