Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Marsul pentru viata 2019 – UNIC din prima secunda

A 9-a editie nationala a Marsului pentru viata s-a desfasurat sub sloganul „UNIC din prima secunda”. Mii de persoane au iesit in strada pentru a sustine dreptul la viata al copiilor nenascuti si femeile aflate in criza de sarcina.

Din punct de vedere statistic in Romania, in ultimele 6 decenii, au fost inregistrate peste 23 de milioane de avorturi.

Organizatorii Marsului pentru viata doresc sa constientizeze opinia publica asupra gravitatii avortului si nevoia protejarii familiei naturale.

Vrem sa ne exprimam un punct de vedere al normalitaţii, nu ca o reacţie negativa, ci ca o reacţie pozitiva şi normala, a ceea ce suntem noi cei care promovam familia şi valorile vieţii aşa cum le-a lasat Dumnezeu. A spus Ghita Alecsei, co-organizator, Campania „40 de zile pentru viata” Timisoara.

Suntem aici in primul şi in primul rand din dragoste pentru Hristos, pentru Legea Lui, dar in acelaşi timp din dragoste pentru cei mai neajutoraţi, pentru fiinţele cele mai fragile din ţara asta şi din intreaga lume, şi anume copilul nenascut. A spus Ioan Chisarau, preot greco-catolic, Timisoara.

Problema intreruperilor de sarcina in Romania este veche, iar in perioada comunista desi erau interzise se faceau intre 180 mii si 400 mii de avorturi anual.

Actiunile pro viata initiate de societatea civila au un impact tot mai mare in randul opiniei publice.

Cand a stat soţia in spital şi veneam la ea am conştientizat faptul ca la terapie intensiva unii lupta pentru a supravieţui, pe cand in camera alaturata sau foarte aproape de ei sunt mame care işi arunca copiii in coşul de gunoi. A spus Petric Beniamin din Voiteg.

Doar Dumnezeue are aceasta decizie pentru fiecare: sa traim sau sa nu traim, sa ne naştem sau sa nu ne naştem. A spus Nica Maria din Timisoara.

Consideram ca viaţa este primul drept al fiecaruia indiferent ca este nascut sau nenascut. A spus Szenezy Gheorghe Ioan din Resita.

Cred ca toate persoanele nascute au valoare, dar cred ca şi cele nenascute au aceeaşi valoare, au valoare egala cu a noastra. A spus Icobescu Adrian din Timisoara.

Susţin viaţa. In primul rand eu am primit viaţa. Imi doresc sa dau viaţa şi eu la randul meu. A spus Isaimcu Emanuela Timisoara.

Cred ca fiecare dintre noi se simte mai aproape de familie, de cei dragi şi il priveşte pe cel din faţa lui cu mai multa ingaduinţa şi mai frumoase sentimente. A spus Luminita Cosmescu Timişoara.

Creştinii nu trebuie sa se simta ruşinaţi ca valorile perene in care cred sunt valorile reale ale Europei. A spus Dan Olariu din Timisoara.

Traim vremuri in care in loc sa iubim oamenii şi sa folosim lucrurile, iubim foarte mult lucrurile şi folosim oamenii. A spus Radu Oprea din Timisoara.

Avortul nu are doar consecinte asupra femeii si familiei, ci are si consecinte spirituale asupra unei natiuni.

Suntem o naţiune bolnava spiritual. Şi Cuvantul spune in 2 Cronici 7:14 - „daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va cauta faţa Mea, ... il voi asculta din ceruri, ... şi-i voi vindeca ţara.” A subliniat Ghita Alecsei, co-organizator, Campania „40 de zile pentru viata” Timisoara.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 767 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.