Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Paştele – Sarbatoarea Invierii

Paştele este considerata cea mai importanta sarbatoare a lumii creştine. Este sarbatoarea care aduce speranţa mantuirii. La Paşte ne aducem aminte de moartea, rastignirea şi invierea lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Paştele din Vechiul Testament era o umbra a adevaratului eveniment care urma sa se petreaca in Noul Testament. Dar mai mult decat moartea Domnului Isus Hristos este mareţul act al Invierii Sale. A aratat Aurel Avram, pastor, Biserica Speranta din Timisoara.

Semnificaţia sarbatorilor pascale difera de la o generaţie la alta. Ce inseamna pentru generaţia tanara Pastele? Mai are Isus vreo importanţa pentru omenire?

Mulţi oameni se concentreaza de sarbatori pe aspectul socio-uman, adica pe ocazia de a fi impreuna cu familia, si mai putin pe partea spirituala care este adevarata esenţa a Paştelui. Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, a venit in lume şi apoi a fost rastignit pe cruce ca sa aduca mantuire.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.