Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Paştele – Sarbatoarea Invierii

Paştele este considerata cea mai importanta sarbatoare a lumii creştine. Este sarbatoarea care aduce speranţa mantuirii. La Paşte ne aducem aminte de moartea, rastignirea şi invierea lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Paştele din Vechiul Testament era o umbra a adevaratului eveniment care urma sa se petreaca in Noul Testament. Dar mai mult decat moartea Domnului Isus Hristos este mareţul act al Invierii Sale. A aratat Aurel Avram, pastor, Biserica Speranta din Timisoara.

Semnificaţia sarbatorilor pascale difera de la o generaţie la alta. Ce inseamna pentru generaţia tanara Pastele? Mai are Isus vreo importanţa pentru omenire?

Mulţi oameni se concentreaza de sarbatori pe aspectul socio-uman, adica pe ocazia de a fi impreuna cu familia, si mai putin pe partea spirituala care este adevarata esenţa a Paştelui. Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, a venit in lume şi apoi a fost rastignit pe cruce ca sa aduca mantuire.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.