Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Misiune romaneasca dupa cutremurul care a lovit Indonezia

Primul proiect de ajutorare organizat integral de catre misionarii romani s-a desfasurat in Indonezia, dupa cutremurul de la sfarsitul anului trecut care a lovit insula Sulawesi din Indonezia, soldat cu mii de morti si raniti.

Familia Eduard Claudiu si Cristina Moisa a mers intr-o calatorie misionara in orasul Palu, pentru a sprijini supravietuitorii celor trei dezastre naturale. Un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter a provocat un tsunami care a lovit orasul. In urma seismului s-a produs si fenomenul de lichefiere a solului, pamantul inghitind de vii sute de oameni si de case. Bilantul tragediei a inregistrat peste 2.500 de persoane decedate, aproximativ 4.500 de raniti si 70.000 case distruse. Majoritatea celor care si-au pierdut locuintele se afla in tabere de refugiati. Dupa cum ne-a transmis Eduard Claudiu Moisa, misionarii romani au ajutat sute de familii cu alimente, rechizite, produse de igiena si resurse financiare pentru reconstructia cladirilor afectate. De asemenea, au fost organizate evenimente evanghelistice, iar cei ramasi in viata au avut ocazia pentru prima data sa auda despre mantuirea oferita prin har de Domnul Isus Hristos.

La finalul lunii decembrie 2018, in insula Sulawesi din Indonezia, pe plaja orasului Palu, incepea festivalul Nomoni si ritualul Balia in cinstea zeului marii. Dupa numai trei ore de la inceperea acestei sarbatori s-a declansat cutremurul, urmat de fenomenul tsunami, a precizat misionarul Eduard Claudiu Moisa.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.