Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Intalnirea oamenilor de afaceri crestini din Romania

Intalnirea oamenilor de afaceri crestini din Romania a fost organizata la Bucuresti din dorinta de a construi o comunitate care sa promoveze valorile crestine in acest domeniu al societatii. Invitatii au aratat ca obtinerea de resurse prin dezvoltarea de afaceri face parte din planul lui Dumnezeu pentru sprijinirea oamenilor aflati in nevoi.

Ceea ce ma motiveaza la acest eveniment este ca putem sa vedem cum Dumnezeu are o putere extraordinara cand ne unim şi impreuna impartaşim viziunile comune. A afirmat Corneliu Niste, organizator, Good Bureau – Bucuresti.

Scopul final este sa investim şi sa transformam vieţile oamenilor cu ajutorul lui Dumnezeu, sa raspundem chemarii Lui astfel incat foarte multe vieţi in jurul nostru sa fie transformate. A spus Paraschiva Bloju din Timisoara.

Participantii au avut ocazia sa cunoasca antreprenori care au pus bazele unor afaceri sanatoase si sa inteleaga faptul ca se poate vorbi despre oameni care au impact in lumea din jurul lor.

M-a impresionat sa vad ca exista multe modele frumoase de oameni din Romania care fac ceva diferit, care işi investesc timpul şi banii in proiecte pentru a ajuta oameni, pentru a integra oameni care ies din penitenciare, proiecte pentru a impacta colegii din firmele pe care le conduc. A declarat Daniel Lar, om de afaceri din Cluj-Napoca.

Un alt segment care poate fi dezvoltat este cel al antreprenoriatului in domeniul social.

Ne dam seama ca fundaţia ca şi organizaţie ar trebui sa se indrepte spre zona antreprenoriatului social, şi lucru acesta l-a adus Lee in atenţia noastra. A fost un model de buna practica şi ne gandim cum sa facem ca lucrul asta sa-l implementam in proiectele pe care le derulam in prezent. De asemenea este şi o provocare personala. A spus Catalina Butincu, manager proiect, Star of Hope Romania.

Trebuie sa gandim o posibilitate de a oferi locuri de munca pentru ca atunci cand o persoana are un loc de munca, percepţia despre sine, posibilitaţile de creştere şi de dezvoltare sunt cu totul altele. A spus Ioana Ghiurau, Centrul Crestin Betania din Oradea.

Importanta organizarii unor astfel de evenimente a fost recunoscuta de cei prezenti, atat la nivel individual cat si la nivelul natiunii.

Astazi am vazut prin intermediul vorbitorilor de excepţie care au fost prezenţi la conferinţa ca este important sa menţinem unitatea creştina in relaţiile de afaceri, iar atunci cand suntem cinstiţi şi corecţi cu oamenii, şi ii punem pe primul lor, Dumnezeu vede acest lucru şi ne binecuvanteaza. El binecuvanteaza oamenii din jurul nostru şi chiar societatea in care traim. A precizat Marilena Nicula, consilier parlamentar.

Cautaţi mai intai Imparaţia lui Dumnezeu şi toate celelalte vi se vor da pe deasupra. Iar in cazul oamenilor de afaceri, ce folos are un om sa caştige toata lumea daca işi pierde sufletul. A spus Cristian Ionescu din Bucuresti.

Indemn pe fiecare sa asculte de cei cu experienţa şi cu integritate in acelaşi timp. Şi un lucru simplu: sa se implice acolo unde sunt fiecare dintre ei. A spus Narcis Renghiuc din Piatra Neamt.

Intalnirea oamenilor de afaceri crestini din Romania s-a incheiat cu un mesaj de incurajare pentru ca fiecare sa-si inteleaga locul pe care il are in planul lui Dumnezeu.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 773 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.