Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Amir Tsarfati: Perspectiva asupra Bisericii in vremurile din urma

O tema majora de interes pentru crestini o reprezinta vremurile de pe urma. Exista numeroase preocupari din partea liderilor crestini de a explica a doua venire a Domnului Isus si tot ce implica acest moment.

Amir Tsarfati este evreu mesianic si un invatator al Bibliei care a studiat profetiile biblice pentru a intelege planul lui Dumnezeu. El a realizat un turneu in mai multe orase romanesti, intre care Bistrita si Timisoara, pentru a aduce un mesaj Bisericii lui Hristos referitor la stabilirea prioritatilor in aceste vremuri.

De asemenea, evenimentele politice actuale au fost explicate de Tsarfati din perspectiva biblica. El a subliniat ca renasterea Israelului este punctul de reper la care crestinii ar trebui sa priveasca in aceste timpuri.

Participantii au apreciat faptul ca Dumnezeu foloseste oameni in aceste vremuri care sa duca mesajul Lui in toata lumea.

A fost o seara binecuvantata, cand s-a intalnit Israelul cu Biserica, o seara in care am putut inţelege istoria , dar in acelaşi timp sa cunoaştem ce se va intampla in viitor şi in special cand va reveni Domnul Isus Hristos. Este o mare bucurie pentru Biserica. (participant)

Am participat in aceasta seara la adunarea care a avut loc aici şi am fost foarte incurajat legat de mesajul pe care l-a adus fratele, in ceea ce priveşte evenimentele de pe urma referitoare la istoria poporului Israel, ca fiind semnul, smochinul care indica venirea lui Isus Hristos, care este chiar la uşa. Sunt foarte motivat in urma acestei seri ca sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Domnul Isus şi sa pun un foarte mare accent pe pocainţa. (participant)

A fost o oportunitate minunata sa pot impartasi cu oamenii din Bistrita atat despre rolul credinciosilor cat si despre faptul ca traim in vremuri dificile, iar semnele sunt peste tot, a declarat Amir Tsarfati, fondator si presedinte al organizaţiei Behold Israel.

Cred ca oamenii au plecat de aici incurajati si plini de speranta. De asemenea, trebuie sa fim constienti ca Dumnezeu vrea ca atentia noasta sa fie atintita spre El in aceste vremuri din urma.

Pentru prima data, Biserica si Israelul, cooexista ca doua trompete prin care Dumnezeu atrage atentia intregii lumi. Este datoria noastra sa vorbim oamenilor despre timpurile si sezoanele in care traim, a mai adaugat Amir Tsarfati, fondator si presedinte al organizaţiei Behold Israel.

Cu prilejul turneului realizat in Romania de Amir Tsarfati, Alfa Omega a publicat una din cartile lui intitulata „Ceasul de pe urma”. Autorul prezinta scenarii reale ancorate in adevarul biblic referitor la Rapire, Anticrist si Necazul cel Mare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 774 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.