Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta „Rugaciune pentru Israel 2019” – Editia a XII-a

Cea de-a XII-a ediţie a conferinţei “Rugaciune pentru Israel” a fost organizata de Alfa Omega TV in parteneriat cu asociaţia internationala Christians for Israel şi Reteaua de Rugaciune pentru Romania. Tema evenimentului gazduit de Biserica Baptista Maranata din Timisoara a fost „Semnele vremurilor”.

Conferinţa, desfaşurata timp de doua zile, a fost structurata pe patru sesiuni susţinute de reverendul Willem J.J. Glashouwer, presedintele organizatiei internaţionale Christians for Israel.

In cadrul sesiunilor, Willem Glashouwer a prezentat semnificaţia Israelului şi importanţa oraşului Ierusalim in vremurile din urma, a vorbit despre planurile profetice ale lui Dumnezeu şi semnele din Biblie care indica viitorul pozitiv al istoriei.

Biblia este mai actuala decat ziarele zilelor noastre. Cuvantul lui Dumnezeu contine informatii foarte clare cu privire la viitor. Dumnezeu a vorbit mult despre asta. Unul din cele mai evidente semne pe care lumea le-a vazut vreodata este intoarcerea evreilor inapoi in tara promisa. Putem vedea profetiile implinindu-se. Dumnezeu duce la indeplinire scopul Sau, si anume manifestarea Imparatiei pacii si a dreptatii din Ierusalim catre intreaga lume. Isus vine! Este o incantare sa fii in viata. In ciuda tuturor problemelor care au loc in intreaga lume, dintr-odata realizam ca nimic din ce se intampla nu I-a scapat de sub control. Da, se vor intampla lucruri ingrozitoare, Biblia vorbeste despre asta. Insa Dumnezeu tine totul in mainile Sale si El ne va conduce prin aceste lucruri pana la intoarcerea Lui. A declarat rev. Willem J.J. Glashouwer, presedintele Christians for Israel International.

Conferinţa “Rugaciune pentru Israel” este o oportunitate extraordinara pe care o avem de a gazdui un eveniment care sa sensibilizeze creştinii din Romania şi poate chiar din afara Romaniei, la a susţine poporul Israel. Acesta este poporul ales al lui Dumnezeu. Noi aici, la Maranata, il aşteptam pe Domnul Isus sa revina şi de aceea venim de fiecare data in casa lui Dumnezeu, avem steagul Israelului şi ne rugam pentru Israel, ne rugam pentru poporul lui Dumnezeu, pentru pacea Ierusalimului. Am dori sa chemam toţi creştinii romani la a se ruga şi cred ca Dumnezeu va aduce binecuvantare peste intreg poporul roman, daca poporul roman se va smeri, daca va cauta Faţa lui Dumnezeu şi daca va binecuvanta poporul ales – poporul lui Dumnezeu. A declarat Remus Runcan, pastor, Biserica Maranata – Timisoara.

Invitatul conferinţei a subliniat faptul ca Israelul este ultimul apel pentru trezirea Bisericii lui Hristos, iar implinirea profeţiilor este vizibila.

Pentru participanţi a fost o oportunitate sa afle aspecte referitoare la semnificatia profetica a lui Israel si a relatiei acestuia cu natiunile lumii.

Chiar sunt interesata sa vad ce spune Scriptura şi ce se intampla in acest moment in Israel. Parca ma aduce cu picioarele pe pamant sa imi dau seama unde suntem in implinirea profeţiilor legat de Israel. A spus Adriana Iovi din Arad.

Este foarte important sa susţinem Israelul deoarece Domnul Isus Hristos este evreu şi prin ei a venit mantuirea in lume. A afirmat Lavinia Lungu din Timişoara.

Considera ca este adevarat ceea ce şi astazi ni s-a prezentat prin „Semnele vremurilor”. Multe lucruri le-am auzit acum pentru prima data. A aratat Marcel Sadagurschi din Timişoara.

Am ales sa vin la aceasta conferinţa pentru ca tema este despre Israel şi eu iubesc Israelul. A precizat Maria Viruzab din Timişoara.

Ştiam ca poporul Israel este aratatorul ceasului istoriei şi prin poporul Israel, Dumnezeu vorbeşte lumii intregi. A adaugat Laurenţiu Daniel din Timişoara.

Fiecare zi a conferinţei a avut incluse momente de rugaciune.

Cu ocazia evenimentului “Rugaciune pentru Israel”, Alfa Omega a lansat cartea cu titlul „Semnele vremurilor” - privind spre viitor dintr-o perspectiva biblica, scrisa de reverendul Willem J.J. Glashouwer.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 776 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.