Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Romanii s-au mobilizat la alegerile europarlamentare

Alegerile europarlamentare din 26 mai sunt o dovada a faptului ca romanii nu mai doresc ca puterea politica sa fie in mana unui singur partid si a unui singur om. O arata prezenta la scrutin, atat in tara cat si in strainatate, chiar daca miza acestui vot a fost reprezentarea in Parlamentul European. Este important ca aproximativ jumatate dintre romanii cu drept de vot au participat la alegeri in Romania si diaspora.

In ceea ce priveste modul defectuos al organizarii procesului electoral in afara granitelor tarii, unul dintre liderii de opinie crestini din Romania, Cristian Soimaru, a comentat pe pagina sa de facebook ca mesajele primite de la romanii din afara tarii alcatuiesc o harta europeana a durerii. Tot el a aratat ca romanii au votat din disperare si cu speranta, asa cum s-a mai intamplat in 1996 si in 2004.

Este de remarcat si optiunea de a participa la referendum, in acest fel romanii dorind sa arate ce cred despre coruptie.

Dincolo de acest vot prin care electoratul roman a sanctionat principala forta politica din tara, PSD-ALDE, crestinii raman preocupati in continuare de respectarea libertatii de exprimare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 776 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.