Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Colegiul Biblic Est European din Oradea

Crestinii sunt chemati sa raspandeasca Evanghelia si sa slujeasca oamenilor, la fel cum a facut-o Domnul Isus Hristos. Fiecare credincios este misionar in familia lui, la locul de munca sau in oricare alt loc in care se afla. Din dorinta de a echipa slujitori pentru Dumnezeu, la Oradea functioneaza Colegiul Biblic Est European.

In cei 25 ani de existenţa au frecventat cursurile prin corespondenţa peste 8000 romani, din ţara şi diaspora, şi au absolvit cursurile la zi, in teologie, educaţie creştina şi media, peste 250 tineri pe care ii gasim in diferite lucrari, in slujire in biserici locale din ţara şi strainatate. A spus Florin Ghiurau, membru fondator al Colegiului Biblic Est European Oradea.

Colegiul biblic din Oradea, un proiect misionar in domeniul educatiei, a fost infiintat in anul 1994 si pregateste pastori, invatatori, lucratori sociali, oameni de media si fondatori de biserici.

Cei mai mulţi dintre voi aţi auzit despre Colegiul Biblic Est European. Ne gasim in biblioteca acestui colegiu care numara peste 20.000 volume. La inceput nu a fost aşa. Noi am infiinţat aceasta şcoala in urma cu 25 ani, mai exact in octombrie 1994. Incepand cu 2007 ne-am mutat in aceasta noua locaţie, o fosta fabrica de incalţaminte care era la acea vreme in faliment şi pe care am renovat-o, am transformat-o in ceea ce astazi se numeşte Colegiul Biblic Est European. Aceasta noua locaţie ne-a permis sa dezvoltam diferite arii de educaţie. Pe langa cursurile la zi, pe care le avem atunci, de 3 ani – teologie, educaţie creştina, şi cursurile prin corespondenţa, de pregatire pastorala şi educaţie creştina, incepand cu 2007 am infiinţat şi o secţie de media. A spus Florin Ghiurau, membru fondator al Colegiului Biblic Est European Oradea.

Admiterea se realizeaza pe baza de dosar si interviu. Dosarul se gaseste pe pagina de internet cbee.ro la sectiunea admitere sau poate fi trimis prin posta in urma exprimarii intentiei de inscriere la Colegiul Biblic Est European.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 779 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine - https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.