Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta nationala a femeilor - Mamaia 2019 - stire AOTV

Editia din acest an a Conferintei Nationale pentru femei de la Mamaia s-a desfasurat sub genericul „Sunt aici, la dispozitia Ta!” Asa cum au aratat organizatorii a fost un timp de restaurare si echipare a femeilor.

A fost un timp in care Slava lui Dumnezeu a fost printre noi. Ne-am dorit mult lucrul acesta. Am pregatit asta. Punerea noastra deoparte pentru Domnul am pregatit-o cu multa rugaciune si cu mult post. A declarat Ligia Seman, coordonatoare, Conferinta Nationala a Femeilor de la Mamaia.

Conferinta de anul acesta a fost o incununare a conferintelor si a lucrarii de-a lungul anilor care ne-a motivat sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu. A precizat Daniela Lazar, membra a echipei de organizare, Deva.

Am vazut femeile atinse de Slava Domnului, femei vindecate, femei care au plecat de aici cu dorinta de a sluji pe Domnul. Am vazut femei care au fost nemantuite care s-au intors la Domnul. A subliniat Tibi Seman, coordonator, Conferinta Nationala a Femeilor de la Mamaia.

Tema fiind „Sunt aici, la dispozitia Ta!”, m-am gandit la Ghedeon. El, inainte de a fi la dispozitia sluji Dumnezeu, era plin de frica. Pentru a fi la dispozitia lui Dumnezeu trebuie sa fii omul care, ca si Ghedeon, te vezi mic. A afirmat Daniel Marinescu din Lugoj.

Vorbitoarele au abordat teme precum credinta sau intelegerea chemarii pe care Dumnezeu o are pentru fiecare.

Am venit pentru prima data la conferinta si mi-a placut. Ne-a ridicat spiritual foarte mult. Mi-au placut provocarile sorei Rodica, ale Ligiei si ale celorlalte femei. A spus Florica Muresan din Cluj-Napoca.

Plec din locul acesta imbogatita. Am adunat Cuvantul lui Dumnezeu, am avut partasie cu surorile de aici. Mi-a placut mesajul vorbitoarelor si am fost incurajata si imbarbatata in mod deosebit si sper sa revin si anul urmator. A mentionat Alina Puie din Zalau.

In cele 5 zile ale conferintei de la Mamaia, femeile au invatat si despre importanta luptei spirituale sau despre ascultarea vocii lui Dumnezeu.

Participantele la conferinta au marturisit ca au fost eliberate si vindecate si au primit raspunsuri la probleme in rugaciune.

Este un har pentru noi, femeile din generatia asta, sa avem asa o oportunitate sa ne bucuram in partasii sfinte, interconfesionale, dand barierele la o parte si fiind parte integranta din Trupul lui Hristos. A declarat Mihaela Cordea, membra a echipei de organizare, Deva.

Am avut multe asteptari de la aceasta conferinta, dar marturisesc ca au fost depasite. Am primit mult mai mult decat ma asteptam sa primesc. A marturisit Lidia Aldea din Targu-Mures.

Faptul ca am ajuns si anul acesta la conferinta a fost o mare binecuvantare. M-am incarcat, sunt plina de Duhul Sfant, sunt gata sa merg mai departe. Am trecut la un nou nivel. A spus Lenuta Hritac din Hunedoara.

La cea de-a 13-a editie a Conferintei Nationale a Femeilor de la Mamaia au fost prezente peste 350 de participante din Romania, Ucraina, Republica Moldova, Italia si Germania.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 780 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.